Klassieker letterlijk in een nieuw jasje

Ortlieb Velocity PS

De klassieker onder de waterdichte koeriersrugtassen is niet meer uit het straatbeeld weg te denken: de Velocity van Ortlieb. Voor het nieuwe seizoen heeft het Duitse merk deze klassieker letterlijk in een nieuw jasje gestoken. De Velocity PS is gemaakt van PVC-vrij PS33 nylonweefsel en is verkrijgbaar in verschillende nieuwe kleuren. Met de Velocity PS ga jij waterdicht én in stijl op pad!

De Velocity PS is gewoon onverslaanbaar in het dagelijks leven: naar school, kantoor, het sporten of gewoon tijdens een dagje uit, alles wat je nodig hebt neem je mee in deze waterdichte rugtas. De tas is robuust en waterdicht en voorzien van een ademend rugpand. De schouderbanden zijn ergonomisch geoptimaliseerd, wat voor nog meer draagcomfort zorgt. De heupriem is makkelijk te verstellen en zelfs volledig afneembaar.

Dankzij de rolsluiting met klittenband kun je eenvoudig en snel bij je spullen. Wat ook erg handig is: de rugtas beschikt naast een groot binnenvak met ritssluiting ook over een gepolsterd laptopvak. De hoekbeschermers beschermen de onderste hoeken tegen slijtage en aan de klep kan aanvullend een achterlicht of fietshelm bevestigd worden. En wist je dat alle onderdelen van de Velocity PS te vervangen of te repareren zijn? Zo wordt de Velocity PS van Ortlieb een duurzame, levenslange begeleider. Zoals alle producten van Ortlieb is ook de Velocity PS Made in Germany.

De Velocity PS is verkrijgbaar met een inhoud van 17 en 23 liter.