Jong geleerd is oud gedaan

Nieuw van SIGG: Miracle Alu Kids

Broodtrommel in de rugzak? Een stuk fruit en een koekje? Wat ook niet mag ontbreken in een schooltas: een lekvrije drinkfles. Daar ben je bij SIGG voor aan het juiste adres! De nieuwe Miracle Alu Kids heeft een inhoud van 0,4 liter, is gemaakt van lichtgewicht aluminium en heeft een handige, makkelijk te gebruiken dop. Perfect voor mee naar school dus. En, een herbruikbare drinkfles is ook nog eens goed voor het milieu!

Wij leven in een land waarin de kwaliteit van het drinkwater een van de beste ter wereld is. Dankzij de herbruikbare drinkflessen van SIGG leren zelfs de jongsten onder ons hoe ze op een verantwoorde manier hulpbronnen kunnen gebruiken.

De kwalitatief hoogwaardige, duurzame en recyclebare Miracle Alu Kids wordt onder strikte omstandigheden in de SIGG fabriek in Frauenfeld gemaakt. Een polyester coating aan de binnenkant garandeert een neutrale smaak en zorgt ervoor dat de inhoud nooit in direct contact met het aluminium komt. Wat vooral handig is: dankzij het geïntegreerde rietje hoeft de fles bij het drinken niet gekanteld te worden. De deksel beschermt het mondstuk tegen vuil en bacteriën. Zoals je gewend bent van SIGG, is ook de Miracle Alu Kids vrij van BPA en andere schadelijke stoffen.

Dankzij de verschillende coole prints kan jouw kleine avonturier stijlvol én milieuvriendelijk op pad!