Nieuws

Een nieuwe functie binnen TCK: Senior Purchase Manager

Bianca Op den Kamp gaat een nieuwe stap maken in haar carrière bij TCK! Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als Purchase Manager voor vooraanstaande merken binnen ons bedrijf, waaronder LOWA, gaat ze vanaf 1 oktober de rol vervullen van SENIOR Purchase Manager.

In deze nieuwe functie zal ze niet alleen de reguliere taken en verantwoordelijkheden van een Purchase Manager blijven vervullen, maar ook extra verantwoordelijkheden op zich nemen, om zo onze inkoopprocessen nóg beter te kunnen stroomlijnen en optimaliseren en ons inkoopteam te versterken.

We hebben het volste vertrouwen in Bianca's bekwaamheid en enthousiasme om deze nieuwe functie met succes te vervullen en wensen Bianca heel veel succes!

Een onvergetelijk jubileumavontuur in Beieren

Als blijk van waardering voor de loyaliteit en betrokkenheid bij het merk, had LOWA ons team en een groot aantal van onze gewaardeerde LOWA-retailers uitgenodigd om deze bijzondere mijlpaal samen te vieren het Duitse Jetzendorf. Het was een fantastische reis met alle juiste ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Onze gasten kregen onder andere de unieke kans om een kijkje te nemen in de fabriek van LOWA en het vakmanschap achter onze hoogwaardige wandelschoenen te ontdekken.

Ook hebben ze samen een hike gemaakt door het Scheyern-landschap, waar ze de prachtige natuur hebben mogen ervaren die LOWA zo inspireert.

Last but zéker not least, werd de viering afgesloten met een spectaculair feest in de feesttent. Hier hebben ze genoten van heerlijk eten en drinken, geweldige feestmuziek en optredens.

We willen al onze deelnemers bedanken voor hun ongelofelijke enthousiasme tijdens deze bijzondere reis. Wat een geweldige ervaring was het! We blijven zelf ook nog even nagenieten van alle mooie herinneringen.

Óp naar nog eens 100 jaar van innovatie en avontuur in de wereld van outdoor- en bergsport met LOWA!

TCK schakelt over op zonne-energie...

Sinds enkele weken draait TCK in Kerkrade grotendeels op zonne-energie. Het dak van de afdelingsruimtes Operations, Service en Lounge is nu volledig uitgerust met zonnepanelen. Vanwege beperkingen op het stroomnet, mogen wij helaas nog geen zonne-energie terugleveren aan het net. Zodra dat wel mogelijk wordt, zullen wij ook het dak van de afdelingen Staff en Marketing voorzien van zonnepanelen. Maar reeds nu wekken wij voldoende stroom op, om op werkdagen volledig op zonne-energie te draaien.

We zijn er trots op dat we deze stap hebben kunnen zetten en ons steentje kunnen bijdragen aan duurzaamheid en milieubewustzijn! En zodra teruglevering wel toegestaan is, willen we ook onderzoeken hoe we ons gasverbruik kunnen verminderen en mogelijk kunnen overstappen naar hybride of elektrische verwarmingssystemen voor zowel kantoorverwarming als voor de heaters in ons magazijn. Deze veranderingen zullen ons helpen om onze carbon footprint nog verder te reduceren.

Kortom, duurzaamheid blijft een topprioriteit voor TCK en we blijven actief streven naar een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. We kijken uit naar een groenere toekomst voor ons bedrijf en onze planeet!

TCK groeit en bloeit!

Bij TCK zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken en we zijn verheugd om enkele recente toevoegingen aan ons team aan te kondigen! In de afgelopen periode hebben we het genoegen gehad om drie nieuwe teamleden te verwelkomen in verschillende cruciale functies binnen ons bedrijf.

In april heeft Bart Gielen zich bij ons aangesloten als Account Manager voor de cluster Outdoor, gericht op de Belgische markt. Femke Larik is in mei aan boord gekomen als onze nieuwe Purchase Manager. En op 1 juli is Guido Kauffeld gestart als Account Manager voor Zuid-Nederland, waarbij hij verantwoordelijk is voor onze bike merken.

Wij zijn trots op de diversiteit aan vaardigheden, ervaring en perspectieven die zij met zich meebrengen en we zijn ervan overtuigd dat ze onze organisatie zullen versterken.

Binnenkort verwelkomen we nog een paar getalenteerde nieuwe collega's in ons team en we zullen ze snel voorstellen!