Blijf skiën

Nordica HF: nog nooit is performance zo comfortabel geweest

Gebouwd op 80 jaar van innovatie, heeft Nordica het concept van een moderne skischoen onder de loep genomen. Voor wie? Voor iedereen die gewoon wilt blijven skiën. Extreem intuïtief, in en uit de nieuwe HF stappen is net zo makkelijk als in je favoriete paar slippers glijden. Performance is nog nooit zo comfortabel geweest. Nordica heeft een prachtige video gemaakt om dit te onderstrepen. Klik op de afbeelding hierboven en geniet…

Met een moderne twist op de comfort categorie, biedt Nordica met de HF een nieuw level van performance met een makkelijk te gebruiken shell en sluitsysteem. Een van de geheimen is het integreren van de geliefde cork liner, die zorgt voor controle en comfort. Deze anatomisch gevormde, innovatieve liner heeft een opening die 35% groter is dan bij traditionele skischoenen, wat zorgt voor de performance en het comfort waarvan je altijd hebt gedroomd. De cuff en de shell zijn zo ontworpen dat de verschillende delen perfect op elkaar aansluiten en voor optimale ondersteuning zorgen. Dit zorgt voor meer stabiliteit, een perfecte controle en meer plezier.

De HF modellen bieden al een geweldige pasvorm als ze uit de doos komen, maar heb je toch last van drukpunten? Met behulp van de Infrared technologie kunnen de shell en liner helemaal naar jouw voeten aangepast worden. Om het allemaal af te maken, kun je met het Monolock buckle systeem je skischoen zonder handen sluiten. Gewoonweg naar beneden duwen met je voet of skistok en je bent klaar om te gaan. Aan het einde van de dag open je de buckle met je skistok, of met onze speciale skistokken die perfect bij de HF buckle passen.