TCK zet grotere stappen naar zuiniger en duurzamer rijden

Hyundai Kona Electric nieuwe bedrijfswagen

Voortaan zie je onze medewerkers van de Jupiterstraat rijden in onze nieuwe, schone en innovatieve Hyundai Kona Electric, geheel gewrapped in Ortlieb stijl! Deze elektrische auto vormt een duurzamere reisoplossing voor onze medewerkers die zich met regelmaat verplaatsen naar andere locaties voor meetings, events en alle andere buiten-de-deur-afspraken!

Voordurend proberen wij als organisatie stappen te zetten in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Soms zijn de stappen die we nemen groot, soms klein, maar met elke stap dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu. Daarbij proberen we de 3 kernbegrippen die bij MVO centraal staan (People, Planet en Profit) op een harmonieuze manier met elkaar te combineren. We houden zo veel mogelijk rekening met de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering en dat heeft invloed op al onze bedrijfsprocessen.

Zo gebruiken wij bijvoorbeeld recyclebare luchtkussens als opvulmateriaal voor onze verpakkingsdozen, verzamelen we lege inktcartridges, versturen we onze facturen digitaal, oriënteren we ons op zonnepanelen ter vervanging van de TL-verlichting en rijden zowel onze algemeen als commercieel directeur reeds elektrisch. Voor de toekomst is het ons streven dat meer medewerkers in de buitendienst elektrisch gaan rijden. We hebben bij ons pand in Kerkrade in elk geval al 4 laadpalen staan!