Update voor een echte klassieker

deuter AC Lite, nu verkrijgbaar in twee varianten

Een klassieker aanpassen? deuter doet het! Met ingang van het nieuwe seizoen is de populaire AC Lite verkrijgbaar in twee varianten: een ruime toploader en een kleinere variant met een rits aan de voorkant. Met een nieuwe styling en een bewezen lichtgewicht, ventilerend rugsysteem, is de AC Lite perfect voor dagtochten en de nieuwe generatie outdoorfans.

Vanaf 2021 is de AC Lite verkrijgbaar als een klassieke, ruime toploader of als een kleinere versie met een rits aan de voorkant. De rits, die over de gehele lengte loopt, zorgt ervoor dat je makkelijk bij je spullen kunt, zelfs als iets helemaal onderaan of juist bovenaan zit. Daarnaast kun je al je spullen overzichtelijk opbergen. Elastische ritsvakken aan de zijkant zijn perfect voor een snack of je smartphone. De voorkant biedt tevens plaats aan een helmhouder (apart verkrijgbaar). De toploader modellen zijn makkelijk in en uit te pakken via de bovenkant.

Ook op het gebied van kleur hebben de AC Lite modellen een make-over gekregen: de rugzakken zijn verkrijgbaar in een sportieve versie of een meer lifestyle tweekleurige versie. Ondanks alle veranderingen is het gepatenteerde rugsysteem net zo betrouwbaar en functioneel als altijd. De AC Lite rugzakken zijn zelfs nog wat lichter en zorgen, dankzij het Aircomfort Flexlite rugsysteem, voor optimale ventilatie. Het wegstromen van lucht via drie kanten zorgt voor 25% minder transpiratie, wat minder druk legt op je bloedsomloop en voor een betere performance zorgt. Een lichtgewicht, elastisch verenstaal frame houdt het mesh rugpand constant op spanning en zorgt voor optimale bewegingsvrijheid.

Uiteraard is de AC Lite ook verkrijgbaar in een SL versie, die perfect is aangepast aan de anatomie van het vrouwelijk lichaam. De rug is korter, de heupvinnen hebben een conische vorm en de schouderbanden zijn smaller. Ben je juist langer? Dan biedt deuter een EL (Extra Long) model. En net als de volledige deuter collectie, zijn ook de AC Lite modellen vrij van PFC.