Alles voor die ene klik

Met Trigger 3D van LEKI ski je als een pro!

Revoluties beginnen normaal met een knal. Niet het Trigger systeem van LEKI. Een zachte klik markeerde 21 jaar geleden het begin van een nieuw tijdperk. De eerste directe verbinding tussen hand en skistok. Makkelijk en veiliger. Precies wat skiërs op hoge snelheid nodig hebben. Vandaag de dag draait het niet meer om een revolutie. Het gaat om evolutie, de toewijding aan de kleinste details. Door de details te verbeteren heeft LEKI het systeem verbeterd, telkens weer opnieuw. Met Trigger 3D is de stokkenspecialist uit Kirchheim erin geslaagd om het geavanceerde en gepatenteerde Trigger systeem naar een nog hoger prestatieniveau te tillen. Van dit nieuwe systeem profiteren niet alleen de LEKI atleten, ook recreatieve skiërs kunnen met Trigger 3D hun prestaties én skiplezier naar een hoger niveau tillen. Meer controle, meer comfort, meer veiligheid, allemaal slechts in één klik.

Trigger 3D is het resultaat van meer dan 2000 uur ontwerpen, 10.000 test releases en eindeloze testen en feedback van topatleten. En dat is terug te zien in het eindresultaat. LEKI Trigger 3D overtuigt door meer controle, dankzij een directere verbinding tussen de handschoen en de stok. Daarnaast is de handeling nog meer verbeterd, waardoor in- en uitklikken een piece of cake is. Bij dit innovatieve, driedimensionale systeem is de release maar liefst vier keer (!) groter dan bij het huidige Trigger S systeem. Als dat geen vooruitgang is!

Aan de wereldtop
Wedstrijdskiën zit in het hoofd en hart van LEKI en dat al meer dan 45 jaar. LEKI maakt de beste race producten ter wereld en zorgt zo goed mogelijk voor haar atleten. Het succes van de LEKI atleten is de bevestiging van het uitmuntende vakmanschap van het merk. Wist je dat maar liefst 467 atleten met LEKI skiën? In het winterseizoen 2018-2019 waren 7 van de 10 trofeeën en 63% van de podiumplaatsen voor LEKI. Het is dus niet zo gek dat alle topatleten in de skiwereld met LEKI skiën én volmondig zeggen 'I'm a clickstarter'.