Neem je eigen lunch mee

SIGG heeft de beste producten hiervoor!

Wat is er nou beter dan een zelfgemaakte lunch tijdens je lunchpauze op kantoor? Lekkere soep of een gezonde salade, de mogelijkheden zijn eindeloos. SIGG heeft een uitgebreide collectie lunchboxen en food jars, zodat jij elke dag een lekkere lunch bij je hebt. Wedden dat je collega's jaloers op je zijn?

De old school lunchbox en drinkfles doen ons denken aan de goede oude tijd. Heerlijk, zelfgemaakt eten voor tijdens de lunch op je werk of een picknick. Vers en warm of juist koud, en dat de hele dag. Zo verlieten de generaties voor ons elke dag hun huis. Zelfs als het lunchblik tegenwoordig een lunch box is en de fles een food jar, het principe blijft tijdloos en praktisch. Heb je wat te veel gekookt? Dan ben je verzekerd van een lekkere lunch de dag erna. Of maak je juist liever een lekkere soep die je meerdere dagen als lunch kunt eten?

Goede materialen, een betrouwbare sluiting en lekvrij: alles wat je nodig hebt om je eten op een veilige manier mee te nemen. Zomer of winter, je bepaalt zelf je lunches en je snacks. Een luxe waar je snel aan gewend raakt…

Maak een gezonde keuze!
Een lunch box is niet alleen een goed idee als je niet anders kunt. Het is over het algemeen gezonder én het bespaart geld als je niet elke dag eten haalt. Aarzel niet, kies je favoriete SIGG lunch box of food jar!