Lichtgewicht onderweg met Deuter Speed Lite

Ideaal voor een vakantie in eigen land!

Gelukkig mogen we nog volgens de richtlijnen buiten in beweging komen. Een mooie wandeling maken in de omgeving of een actief uitje plannen dichter bij huis, wij helpen je om het meeste te maken van jouw zomer!

Nu dat we dichter bij thuis blijven, in eigen omgeving aan de wandel, helpen we jou met de juiste wandeluitrusting. Omdat je niet lang op pad gaat, zal je ook niet al te ver van de bewoonde wereld zijn. Toch is het prettig dat je rugzak genoeg ruimte biedt voor een flesje water, wat snacks en attributen zoals wandelstokken, een kompas of extra kleding. Als je weet wat je wilt meenemen, dan weet je ook hoeveel liter inhoud je zoekt in een tas. Ook zijn voor- en zijvakken, de toegankelijkheid van de tas en ventilatie handige punten om mee te nemen in je zoektocht. Zo ben je uiteindelijk helemaal klaar voor jouw volgende wandeling.

Bij lichte, korte tochten zijn de kleinere varianten van de Speed Lite bijna gewichtloos. Deze tassen hebben een sportieve V-snit, anatomisch gevormde schouderbanden en optimale bewegingsvrijheid tijdens dagtochten. Ook zitten ze boordevol onmisbare features: elastische zijvakken voor een fles water, een lus voor een bril op de schouderband, de mogelijkheid voor een drinksysteem voor langere tochten én een verstelbare borstgordel. Met lekker veel draagcomfort en goede ventilatie kan deze all-rounder perfect mee de bossen, duinen en natuur in van ons mooie land!