Gonso wint Design & Innovation Award 2020

De stijlvolle én comfortabele Bikepacking lijn van Gonso

De Gonso Bikepacking lijn bestaat uit trendy broeken, jerseys en jassen die overtuigen door de slimme opbergvakken en het minimalistische design. De fietsbroek in de collectie van zomer 2020 is voor all-round gebruik, dankzij het hoge niveau van comfort. De fietsbroek kan alleen óf onder baggy shorts gedragen worden. Grote smartphones, mueslirepen en andere handige tools passen gemakkelijk in de ruime en elastische zijvakken van de shorts en jerseys. Daardoor ben je niet afhankelijk van een rugzak tijdens je Bikepacking tocht. De Gonso Bike collectie maakt het mogelijk om stijlvol én comfortabel te fietsen tijdens lange avontuurlijke reizen, zonder bagage én tegen een eerlijke prijs!

Fietsen zonder zware rugzak? De shorts uit de bike collectie van Gonso maken dit mogelijk! De duurzaam PFC-vrije, nauwsluitende shorts FUMERO (heren) en MOLINI (dames) worden gekenmerkt door hun goed doordachte oplossingen aan opbergmogelijkheden. Het onderhoudsvriendelijke, waterafstotende functionele materiaal biedt veel flexibiliteit. De shorts worden altijd aangeboden met fietsonderbroeken die eruit gehaald kunnen worden.

NAMBINO en DERITA zijn de fietsbroekmodellen zonder bretels voor mannen en vrouwen. Smartphones, mueslirepen of multi tools passen gemakkelijk in de elastische zijvakken. De nauwsluitende LAGETTO jersey voor heren heeft een driedelige achterzak op de rug, een ruim vak met rits en een borstzak.

De Design & Innovation Award is zowel een keurmerk als de benchmarkprestatie voor de best presterende producten van de fietsindustrie.