Een succesvolle start van het nieuwe fiets- en wandelseizoen

Het TCK team heeft haar schouders eronder gezet

In de afgelopen twee weken heeft zowel de Nederlandse als de Vlaamse editie van de Fiets en Wandelbeurs plaatsgevonden (in Gent en Utrecht). Dé uitgelezen kans om het merk Ortlieb te promoten onder het brede publiek en de mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de producten. Ondanks alle berichtgeving rond het Coronavirus werden beide beurzen ontzettend goed bezocht. In Gent was een record aantal behaald van maar liefst 16.600 bezoekers en op de beurs in Utrecht waren ruim 41.000 bezoekers af gekomen (een combinatie van drie beurzen!).

Op de stand werd een uitgebreid assortiment aan (waterdichte en duurzame!) fietstassen, reistassen, dry bags en accessoires gepresenteerd. Het team van TCK stond de bezoekers te woord om hen te informeren en advies te geven over de producten.

De deelname van Ortlieb aan de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht en Gent was een groot succes en de TCK medewerkers hebben zich ontzettend ingezet om de massale toestroom van bezoekers op de Ortlieb stand het hoofd te kunnen bieden. We kijken met een tevreden gevoel terug op beide beurzen!