De meest veelzijdige collectie ooit!

Ortovox Westalpen collectie

Sta ons toe om de meest veelzijdige collectie van Ortovox ooit te presenteren. Ortovox heeft haar high-alpine touring producten aan een drastische verandering onderworpen, waarbij slimme oplossingen zijn bedacht en de kleding specifiek is toegespitst op uitdagende alpine terreinen. Het doel was om de bescherming en functionaliteit te maximaliseren en het gewicht te minimaliseren. Het resultaat? De Westalpen collectie. Technische producten voor alle omstandigheden waar je in de bergen mee te maken kunt krijgen.

Het Westalpen systeem bestaat uit drie lagen kleding: van de water- en windproof shell, de Westalpen 3L Light Jacket en Pants, naar het Westalpen Softshell Jacket met bijbehorende broek, naar het Westalpen Swisswool Hybrid Jacket. Deze alpine touring collectie voldoet aan de allerhoogste eisen. Niet zo gek dus dat de een van de producten een Outstanding Outdoor Award op de Outdoor vakbeurs heeft gewonnen!

Westalpen 3L Light Jacket
Elke gram van deze water- en windproof 3-Layer jas is gericht op veeleisende tochten in alpine terrein. Ondank dat het jack extreem robuust is, is het ontzettend lichtgewicht en kan het klein opgeborgen worden. Het jack biedt optimale bescherming tegen rotsen en ijs, biedt veel bewegingsvrijheid en bezit talrijke slimme features.

Westalpen 3L Light Pants
In deze bijpassende broek zorgt een PTFE-vrij Dermizax® NX membraan er niet alleen voor dat deze broek water- en windproof is, maar houdt de broek tevens lichtgewicht. De broek heeft een cleane snit, biedt optimale bewegingsvrijheid en past perfect over bergschoenen. Inserts op de juiste plaatsen zorgen voor extra duurzaamheid en comfort.

Westalpen Softshell Jacket
Speciaal ontworpen voor veeleisende tourtochten, biedt dit technische softshell jack alles wat je hoog in de bergen nodig hebt: duurzaamheid, uitstekende bewegingsvrijheid en een aangenaam draagcomfort dankzij een voering van zacht merino wol.

Westalpen Softshell Pants
De winnaar van de Outstanding Outdoor award: deze softshell broek is extreem comfortabel, veelzijdig en slim tot in het kleinste deatil. Een voorbeeld hiervan zijn de zomen, die snel en makkelijk aangepast kunnen worden om naadloos over bergschoenen te passen, zodat gaiters overbodig zijn. De broek is gemaakt van technisch Naturetec Light materiaal, slijtvaste Merino Naturetec RIPS inserts en fijn merino wol aan de binnenkant.

Westalpen Swisswool Hybrid Jacket
Wol uit Zwitserland meets Tasmaans merino garen. Swisswool en merino fleece worden gecombineerd in een lichtgewicht, comfortabel, windbestendig jack dat geschikt is voor uiteenlopende activiteiten. Deze natuurlijke allrounder is ideaal voor alpine activiteiten op rotsen en ijs.