LOWA Experience Trailer: For the next step!

Profileer jezelf als dé wandelspecialist in jouw regio

LOWA bezoekt met de LOWA Experience Trailer het hele jaar door diverse wandelevenementen in de Benelux. Connectie en interactie tussen het merk en de wandelaar staan hierbij centraal. De trailer biedt haar bezoekers een unieke ervaring: ze krijgen de gelegenheid om verschillende topmodellen van LOWA te testen én daarnaast op een leuke en interactieve manier kennis te maken met het merk.

Gekwalificeerde LOWA medewerkers voorzien de bezoekers van persoonlijk en deskundig advies over de testmodellen aan boord. Deze zijn speciaal geselecteerd voor lange afstandswandelingen op asfalt. Een geavanceerd uitleen- en registratiesysteem maakt het mogelijk dat de wandelaars direct, of na afloop van het evenement, het geteste model online kunnen bestellen.
Staat het belang van de wandelaar tijdens jouw wandelevenement voorop? Wil je de betrokkenheid van je bezoekers vergroten en je evenement nog meer tot leven brengen?

Profileer jezelf als dé wandelspecialist in jouw regio en huur de LOWA Test & Experience Trailer!

Bezoek de website lowa.nl/experience voor meer informatie over de trailer en het reserveringsformulier, of neem contact op door een e-mail te sturen naar experience@lowa.nl