Minimalistisch functioneel

Ortlieb Atrack CR

De Atrack CR van Ortlieb heeft alles wat je nodig hebt om je spullen voor het dagelijks leven of een korte vakantie comfortabel mee te nemen. Deze waterproof Active Travel rugzak is functioneel en minimalistisch, maar beschikt toch over vele handige features. Een voorbeeld hiervan is het rugsysteem dat traploos versteld kan worden, waardoor je rugzak altijd perfect past.

Voor het dagelijks leven is de Atrack CR eigenlijk onmisbaar. Het modulaire systeem en de talloze accessoires zorgen ervoor dat je de rugzak snel en makkelijk aan je lichaam én aan de activiteit die je gaat doen kunt aanpassen. Dankzij de unieke plaatsing van de waterproof TIZIP ritssluiting, namelijk in het rugpand, kun je makkelijk en zonder problemen bij je spullen. Tevens zorgt dit ervoor dat niemand zomaar in je rugzak kan als je deze op je rug draagt. Een echte bonus in het drukke stadsleven!

Vier ritsvakken en compressieriemen aan de binnenkant zorgen ervoor dat je je spullen overzichtelijk kunt in- en uitpakken. De Atrack CR is 'made in Germany' en vrij van PVC.