En de winnaar is...X-Bionic!

Voor de 12e keer op rij 'Most Innovative Brand'

Overwinning. Weer staat X-Bionic aan de top van innovatie. Op de International Plus X Awards, 's werelds grootste innovatie award voor technologie, sport en lifestyle, heeft X-Bionic de prestigieuze awards voor 'Most Innovative Brand of the Year' en 'Best Brand of the Year' in ontvangst mogen nemen. En dat is niet zomaar iets: het is namelijk voor de 12e keer op rij dat het merk uitgeroepen wordt tot 'Most Innovative Brand of the Year'! Op ooghoogte met Apple, BMW, Braun en Volkswagen onderstreept dit nog maar eens de superioriteit van X-Bionic.

Continu wetenschappelijk testen stelt X-Bionic in staat om aan de top te blijven en het ene record na het andere te verbreken. Getest worden als snelste skikleding in de Audi windtunnel, het nationale skiteam van Zwitserland helpen om voor de eerste keer in 31 jaar nummer één te worden en een nieuw wereldrecord polsstokhoogspringen neerzetten met Armand 'Mondo' Duplantis. Dit constante uitblinken van de producten heeft niet alleen gezorgd voor awards voor het merk X-Bionic, maar ook voor awards voor individuele producten.

Unieke waarden voor professionele atleten en beginners
Wat X-Bionic zo superieur maakt, zijn de waarden die zo diep in het DNA van het Zwitserse merk liggen: technisch gezag, een gepassioneerde en innovatieve drijfveer en de unieke, bionische benadering van de ontwikkelaars bij X-Bionic. Deze ingrediënten zorgen voor wereldwijde innovatieve, gepatenteerde technologieën en producten. Met een merkbare impact voor professionele atleten en beginners, zorgen de producten voor echte voordelen voor de drager.

Om de top te bereiken, moet je op elk level slagen
De titels 'Most Innovative Brand of the Year' en 'Best Brands of the Year' zijn niet toegekend aan een bepaald product. Ze zijn toegekend aan het merk dat voor een consistente performance zorgt. Ook dit jaar was het moeilijk om X-Bionic niet als favoriet voor de titel te zien, met twaalf individuele Plus X Awards voor innovatie, hoge kwaliteit, functionaliteit en ergonomie.