NL FR EN

arena lanceert nieuwe limited edition collectie

Powerskin ST NEXT en Carbon AIR2 nu in Leopard Skin design

Ze zijn krachtig, meedogenloos en onverzadigbaar en ze besteden het grootste deel van hun tijd aan het vechten voor hun doel. Je zou denken dat we het hebben over een katachtige, maar zijn zwemmers zo anders? Dag of nacht, op de savanne of in het zwembad, zowel katachtigen als zwemmers hebben maar één doel: presteren. Speciaal hiervoor lanceert arena een limited edition van de ST NEXT en Carbon AIR2: Leopard Skin.

Welk roofdier belichaamt de constante, individuele strijd om de overwinning beter dan een luipaard? Het luipaard is de ultieme inspiratie voor de nieuwe Racing Leopard Skin Limited Edition collectie van arena. Maar, het blijft niet bij racepakken. Ook een sportief badpak en de Spiky III backpack 45 zijn verkrijgbaar in deze opvallende print.

Over Powerskin ST NEXT
Met de introductie van ST Next was arena wereldwijd het eerste merk dat een duurzaam racepak op de mark bracht, een ware revolutie. In vergelijking met de ST 2.0 is deze vernieuwde versie 20% lichter, wat resulteert in minder wateropname en minder weerstand. Daarnaast is de ST Next gemaakt van duurzame materialen. Meer dan 60% van de garens die bij de productie worden gebruikt, is afkomstig van afval dat anders op de stortplaats terecht zou zijn gekomen.

Over Powerskin Carbon AIR2
Met Powerskin Carbon AIR2 tilt arena de Carbon AIR naar een hoger niveau. De constructie van deze racepakken en jammers zorgt voor ultieme flexibiliteit en een verbeterde hydrodynamica. De buitenste laag is gemaakt uit één stuk stof, zonder naden, wat zorgt voor optimaal comfort en snelheid, zonder weerstand. Het materiaal aan de binnenkant vergroot de flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Ontworpen voor krachtige prestaties en langdurig comfort tijdens wedstrijden, tilt de Carbon AIR2 racen naar een hoger niveau.

Met de producten uit de Leopard Skin collectie van arena presteer je op je best!