NL FR EN

Til je ski prestaties naar een hoger niveau met Nordica

Gloednieuwe Belle collectie voor sportieve vrouwen

Of je nu met vrienden de hele dag op geprepareerde pistes te vinden bent of gewoon de berg verkent, met de ski’s in de gloednieuwe Belle collectie van Nordica til je je ski prestaties naar een hoger niveau. Geïnspireerd door decennia van onderzoek en ervaring, zijn deze ski’s perfect op maat gemaakt om aan de behoeften van alle vrouwelijke skiërs te voldoen. Hieronder vertellen we je alles over deze unieke collectie.

Om te zorgen voor een rit die bij elke snelheid speels, krachtig en stabiel is, zijn de Belle ski’s van Nordica voorzien van de unieke Double Core technologie. Hierbij is de houten kern, de ziel van de ski, in twee lagen verdeeld en is een elastomeer Pulse Core tussen beide lagen geplaatst. Het resultaat? Trillingen worden beter gedempt, wat zorgt voor een soepele, maar krachtige rit die het zelfvertrouwen versterkt.

Een kortere bindingplaat maximaliseert de prestaties door de ski bijzonder gemakkelijk te laten doorbuigen. En, door de positie van de achterplaat te verlagen, zorgt Nordica's Natural Stance technologie voor een natuurlijkere, meer gecentreerde positie die de controle vergroot. Verhoog je verwachtingen en herontdek je skiën met de Belle ski’s van Nordica!