NL FR EN

Powerskin technologie toegankelijk voor alle zwemmers

Nieuw van arena: Powerskin Impulso

Wist je dat in de natuurkunde ‘impuls’ het effect beschrijft van een kracht die gedurende een bepaalde tijd op iets werkt? De nieuwe Powerskin Impulso van arena is gemaakt van het beste Italiaanse geweven technische materiaal. Deze nieuwe race zwemkleding is ontworpen om prestaties te verbeteren door middel van matige compressie die de spieren ondersteunt, de hydrodynamische positie van het lichaam in het water verbetert en de weerstand vermindert. Met de nieuwe Impulso is de revolutionaire Powerskin technologie nu toegankelijk voor alle zwemmers.

Of je nu een jonge zwemmer bent die voor het eerst een echt racepak gaat kopen of een zwemmer die op zoek is naar performance met een minimale investering, de nieuwe Powerskin Impulso van arena is perfect voor jou. De doelgroep van deze nieuwe Powerskin collectie laat zich het beste omschrijven als onstuimig, impulsief, energiek en gretig om te slagen.

Minder weerstand, optimale hydrodynamica
De lichte en sneldrogende eigenschappen van het materiaal minimaliseren, samen met de hydrofobe behandeling en het vlakke oppervlak, de absorptie van water en de weerstand. Dit optimaliseert weer de hydrodynamica. In vergelijking met gebreide stoffen is de geweven stof van de Impulso duurzamer, beter bestand tegen slijtage en, dankzij de unieke weefstructuur, vormvast.

De platte naden van de Powerskin Impulso zorgen voor een uitzonderlijke elasticiteit, optimale bewegingsvrijheid en een aangenaam comfort. De naden zijn ergonomisch op het lichaam geplaatst en ontworpen om de zwembeweging te verbeteren en de natuurlijke vorm van het lichaam te volgen. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend duurzaam, wat weer zorgt voor langdurige prestaties.

De Powerskin Impulso wedstrijdpakken zijn zowel in standaard volwassen maten als junior maten beschikbaar.

Powerskin Impulso combineert een hoogwaardige stof en constructie met een concurrerende verkoopprijs, waardoor het de perfecte oplossing is voor zwemmers die op zoek zijn naar een betaalbaar en presterend wedstrijdpak.