NL FR EN

Nieuw boek van ORTLIEB-ambassadeurs WeLeaf: Wildkamperen

Jouw gids naar avontuur en vrijheid in de natuur

Op 24 september verschijnt het nieuwste boek van Zoë Agasi en Olivier van Herck, bekend van hun eerdere werk ‘Op Eigen Kracht’ en hun inspirerende platform WeLeaf. Dit keer nemen ze je mee in de wereld van Wildkamperen, een gids vol praktische tips en persoonlijke verhalen om je te helpen de natuur in te trekken en de ultieme vrijheid van wildkamperen te ervaren.

Met meer dan 400 tips en talrijke anekdotes ontdek je alles wat je moet weten om je tent op te zetten in het wild. Van het vinden van de perfecte kampeerplek en omgaan met angsten, tot het kamperen als vrouw alleen en de regels in verschillende Europese landen – dit boek heeft het allemaal!

Enkele highlights uit het boek:
• Hoe vind je de beste wildkampeerplek?
• Waar let je op bij het kiezen van een locatie?
• Tips om je angsten te overwinnen en volop te genieten
• Wat neem je mee op een wildkampeertocht?
• Specifieke tips voor vrouwen die alleen willen kamperen
• Hoe ga je om met wilde dieren en ongewenste bezoekers?
• Wildkamperen in alle seizoenen

Wie zijn WeLeaf?
Zoë en Olivier zijn het avontuurlijke duo achter WeLeaf, een platform gewijd aan duurzaam reizen en leven. Sinds 2016 reizen ze de wereld rond op eigen kracht – per fiets, te voet en met andere milieuvriendelijke middelen. Hun missie? Mensen inspireren om dichter bij de natuur te komen, met respect voor onze planeet. Met hun boeken en verhalen delen ze hun ervaringen en laten ze zien dat avontuur altijd binnen handbereik ligt, zolang je maar de sprong durft te wagen.

Ondersteund door ORTLIEB
WeLeaf wordt ondersteund door ORTLIEB, die hen voorziet van hoogwaardig materiaal om hun duurzame avonturen mogelijk te maken. Dankzij deze samenwerking kunnen Zoë en Olivier blijven ontdekken en inspireren, ongeacht waar hun reis hen brengt.

Benieuwd naar hun nieuwe boek? Wildkamperen ligt vanaf 24 september in de winkels en is de perfecte gids voor iedereen die wil ontsnappen aan de drukte en de magie van de natuur wil ervaren!

Informatie WeLeaf Wildkamperen