NL FR EN

Medewerker Finance (24 uur per week)

Ben jij een nauwkeurige en proactieve Medewerker Finance met een passie voor cijfers én sport?

Wil je werken in een sportief familiebedrijf waar collegialiteit en plezier hoog in het vaandel staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen ons Team Finance, bestaande uit 4 personen, gevestigd in Kerkrade, hebben wij namelijk een vacature voor een Medewerker Finance (24 uur).

Jouw rol:
De afdeling Finance vormt altijd het slotstuk van alle geldstromen binnen TCK Sports Group. Als Medewerker Finance speel je een cruciale rol in het beheren en optimaliseren van onze financiële processen. Je zorgt ervoor dat onze financiële administratie tot in de puntjes verzorgd is, denkt mee met onze retailers bij hun cashflow en helpt bij het aansluiten van de boekhouding. Met jouw nauwkeurigheid en goede communicatieve vaardigheden draag je bij aan een solide financiële basis van ons bedrijf, zodat we kunnen blijven groeien en innoveren.

Wat ga je doen?
- Controleren en verwerken van binnenkomende facturen.
- Bijhouden en controleren van kas- en bankafschriften en deze verwerken in onze boekhouding.
- Zorgdragen voor een accuraat en up-to-date overzicht van openstaande posten.
- Actief opvolgen van openstaande betalingen en onderhouden van klantcontact om betalingsachterstanden te minimaliseren.
- Optimaliseren van administratieve werkprocessen.
- Coördineren van incassodossiers en fungeren als aanspreekpunt voor externe partijen.
- CBS-aangiften
- Assisteren bij de voorbereidingen voor de jaarlijkse accountantscontrole door het aanleveren van benodigde documenten en informatie.

Wat breng je mee?
- MBO werk- en denkniveau in een relevante richting.
- Je hebt een scherp oog voor detail en werkt uiterst nauwkeurig.
- Je communiceert helder en professioneel, zowel intern als extern.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; kennis van Duits en/of Frans is een pre.
- Ervaring met Exact Globe en Office 365.
- Je denkt graag mee over verbeteringen en neemt initiatief waar nodig.
- Je werkt graag samen en draagt bij aan een positieve werksfeer.

Wat bieden we jou?
- Werk in een enthousiast en hecht team binnen een groeiend en sportief familiebedrijf.
- Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder deelname aan een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 29 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband en een 8-urige werkdag).
- Marktconform salaris afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Dit is minimaal € 2.750,- op basis van een fulltime dienstverband.
- Flexibele werktijden.
- Leuke extra’s, zoals korting op ons assortiment sport- en outdoor artikelen en regelmatig gezellige en sportieve activiteiten.

Dit zijn wij:
Bij TCK Sports Group staat sportbeleving centraal. Sport moet iedereen met plezier kunnen beoefenen, zonder zich zorgen te hoeven maken over kleding, accessoires of materiaal. Daarom vertegenwoordigen wij alleen de beste en meest innovatieve merken in de outdoor-, bike-, zwem- en wintersportbranche in de BeNeLux. Al onze merken behoren wereldwijd tot de top in hun segment. TCK behartigt alle belangen van deze merken in de markt: van sales, marketing en logistiek tot service en garantieafhandeling.

Bij TCK werken meer dan 75 medewerkers. Ons familiebedrijf kenmerkt zich door een informele sfeer, korte lijnen en een gezamenlijke passie voor sport en buitenactiviteiten. Samen werken we dagelijks aan het versterken van onze positie in de markt en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kerkrade en daarnaast hebben wij showrooms in Leusden en Willebroek (B).

Meer informatie over ons vind je op www.tck-sports.nl.

Interesse?
Is deze functie echt iets voor jou? Stuur dan vóór 15 september 2024 je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tck-sports.nl ter attentie van onze HR Manager, Joyce Cransveld.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jessica Hamers, Director Finance, via 045-2110888.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.