NL FR EN

Ga bikepacken met ORTLIEB…

…en zoek je route in de nieuwe komoot collectie!

Of je nu gaat wielrennen, mountainbiken of bikepacken, in de app komoot kun je altijd een uitdagende route, dwars door de natuur, vinden. En, wat helemaal leuk is: komoot is een partner van ORTLIEB! Bij komoot draait alles om het vinden, plannen en beleven van nieuwe outdoor avonturen. Onlangs heeft ORTLIEB een nieuwe bikepacking collectie op komoot gelanceerd, met verschillende avontuurlijke en afwisselende routes in Nederland en België. En als je dan gaat bikepacken, dan kun je natuurlijk niet zonder de tassen van ORTLIEB. Lees snel verder!

Voor ORTLIEB draait bikepacking om vrijheid, de belevenis en kleine momenten. Als je je vrij en thuis wilt voelen in de natuur, is de combinatie van fietsen en slapen in de buitenlucht echt jouw ding. De waterdichte tassen van ORTLIEB mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Van de Gravel-Pack, los en als set verkrijgbaar, en de Seat-Pack tot de kleinere Fuel-Pack en Accessory-Pack, met de bikepacking tassen van ORTLIEB neem je al je spullen droog en comfortabel mee.

Alle bikepacking tassen kun je eenvoudig en snel op je fiets monteren. De compacte Fuel-Pack kun je bijvoorbeeld met de geperforeerde rubberen straps op de bovenbuis monteren, maar je kunt ‘m ook vastschroeven als er schroefgaten in de bovenbuis zitten. De handige Accessory-Pack kun je als losse stuurtas, als extra opbergruimte op je Handlebar-Pack of als schouder- of heuptas gebruiken. De Fork-Pack monteer je eenvoudig aan de voorvork van je fiets en daarnaast heeft ORTLIEB ook nog voortassen, frametassen en tassen voor onder het zadel. Je kunt dus je complete fiets voorzien van ORTLIEB tassen!

Nieuwe kleur voor ORTLIEB
Wil je liever geen zwarte fietstassen aan je gravelbike? Dan ben je bij ORTLIEB aan het juiste adres. Voor dit jaar lanceert het merk namelijk een nieuwe kleur voor onder andere de bikepacking tassen: dark sand. Diverse modellen uit de bikepacking collectie zijn verkrijgbaar in deze moderne kleur, zodat je je tassen perfect op je fiets kunt afstemmen. ORTLIEB heeft onder meer de handige Seat-Pack, de Handlebar-Pack en de Frame-Pack Toptube in deze nieuwe kleur beschikbaar. Zoals alle tassen van ORTLIEB, worden ook de bikepacking tassen duurzaam in Duitsland geproduceerd.

Zoek je route op komoot, pak je tassen in, hang ze aan je fiets en ga op pad! We wensen je veel bikepacking plezier! Via de links onderaan dit bericht kom je bij de komoot x ORTLIEB collecties.

komoot x ORTLIEB bikepacking collectie Nederland