NL FR EN

Wil je alles over de nieuwe, unieke TCK Custom Studio weten?

Je leest dat, en meer, in de nieuwe editie van het TCK NeXT magazine

Wist je dat wij dit jaar een nieuwe editie van ons TCK NeXT magazine hebben uitgebracht? De eerste editie werd in 2012 gelanceerd, naar aanleiding van ons 40-jarig bestaan, en inmiddels zijn we alweer bij TCK NeXT 4. De vierde editie staat in het teken van onze nieuwe Custom Studio. Kort gezegd is de TCK Custom Studio een in-house service waarmee we artikelen kunnen personaliseren. Een mooie toevoeging aan onze lijst met toegevoegde waardes! Hieronder lees je meer over TCK NeXT 4 en kun je tevens het digitale magazine downloaden.

Naast de toegevoegde waardes die we al bieden, zoals een professionele klantondersteuning op het gebied van IT, finance, customer service en logistiek, een ervaren sales team en een in-house marketing team, waren we op zoek naar een nieuwe manier om onszelf te onderscheiden van de rest. Dit werd de TCK Custom Studio. Het personaliseren van producten is natuurlijk niet nieuw, maar wat het echt uniek maakt, is dat wij het als distributeur doen. De TCK Custom Studio is perfect voor oplages die te groot zijn om zelf te doen, maar te klein om door een merk te laten doen. In onze studio kunnen we alles van een stuk tot honderden stuks personaliseren. Meer over de TCK Custom Studio kun je in NeXT 4 lezen.

Maar, in TCK NeXT 4 hebben we nog meer nieuws te melden! TCK Sports Group is namelijk sinds dit jaar de importeur van Maier Sports in de Benelux. Voor Belgïe zijn we met onmiddelijke ingang begonnen en voor Nederland verzorgen we de distributie vanaf SS25. Daarnaast zijn we met Maier Sports ook officiële kledingpartner van de 4Daagse. We zullen niet alleen met een grote stand op de Wedren aanwezig zijn, maar ook alle vrijwilligers van Stichting 4Daagse zullen kleding van Maier Sports dragen.

Tot slot zijn we met ingang van eind 2023 ook importeur van uvex bike. We zijn al meer dan 20 jaar importeur van uvex wintersport en uvex bike is een mooie aanvulling op ons merkportfolio is het fietssegment.

Download TCK NeXT 4 via de link onderaan deze e-mail en lees wat TCK Sports Group allemaal te bieden heeft!

Download TCK NeXT 4