NL FR EN

Maier Sports officiële kledingpartner 4Daagse

Het grootste wandelevent ter wereld en dé broekenspecialist slaan handen ineen

Outdoor in het bloed en vakkennis uit meer dan 85 jaar ervaring met het maken van kleding: Maier Sports weet precies wat wandel- en outdoorkleding perfect maakt. Materialen, details en snit worden bij elk model nauwkeurig op elkaar afgestemd. De technische features worden exact aan de eisen van het outdooravontuur aangepast: van robuuste materialen tot de ideale bescherming tegen stormachtige winden en regenbuien. Pasvorm, vakmanschap en duurzame productie staan centraal bij alle producten van Maier Sports. Vanaf deze zomer kunnen ook alle deelnemers en bezoekers van de 4Daagse op de Wedren kennismaken met Maier Sports. Als officiele kledingpartner zal het merk namelijk met een mooie stand aanwezig zijn op de Wedren. Hieronder vertellen we je er alles over!

‘We want to move’, dat is de missie van Maier Sports en daar is het merk ook met volle overtuiging aan toegewijd. Naast een uitgebreide collectie jassen, shirts en polo’s, is Maier Sports dé specialist op het gebied van outdoor- en wandelbroeken. Het doel van het merk is dat iedereen zijn/haar persoonlijke favoriete outdoorbroek vindt, met de juiste features, in de favoriete stijl en in een maat die 100 procent past. Het unieke maatsysteem bevat standaardmaten en maten voor lange of juist kleinere mensen. Met 61 maten en drie verschillende pasvormen heeft Maier Sports altijd een broek die perfect past.

Maier Sports op de Wedren
Op onze stand van maar liefst 50m2 op de Wedren kunnen alle 4Daagse wandelaar en bezoekers de luchtige, ademende en comfortabele wandelbroeken, shirts, polo’s en jassen van Maier Sports in het echt bekijken en uitgebreid vragen stellen aan de vertegenwoordigers van het merk. Maar, dat is nog niet alles! Ook álle vrijwilligers van Stichting 4Daagse zullen kleding van Maier Sports dragen. Tijdens de 4Daagse kun je in Nijmegen dus niet om Maier Sports heen!

Heb je vragen over de producten van Maier Sports of de stand op de Wedren?