NL FR EN

Geniet van de winter met Maier Sports

De highlights uit de wintercollectie FW24 op een rij

Of je in de winter een tocht met sneeuwschoenen door diepe sneeuw maakt, spectaculaire afdalingen tijdens je skivakantie of een sportieve langlauf- of skitocht, hoe het seizoen ook wordt, met de nieuwe kleding van Maier Sports staat niks je in de weg. Wind, kou en nattigheid, een uitdagend trio voor iedereen die op zoek is naar avontuur in de sneeuw. Gelukkig heeft Maier Sports voor elk weer de perfecte jassen, midlayers en broeken. Deze functionele kleding is speciaal ontwikkeld voor dynamische bewegingen en is in meerdere lagen te dragen. De outfits overtuigen zowel in klassieke als in moderne kleuren, voorzien van diverse duurzame details.

Met Maier Sports ga je met een vaart het nieuwe seizoen in! Ga met de lift naar het bergstation, waar een adembenemend uitzicht op witte toppen onder een blauwe lucht op je wacht. Ongeacht de soort piste of sneeuw, de kleding van Maier Sports is altijd betrouwbaar warm en ademend en wind- en waterdicht en biedt in alle omstandigheden de beste pasvorm.

Skibroeken met de beste pasvorm
Of je nu afdaalt op de mooiste pistes of stopt bij de ijsbar: je skibroek moet perfect zitten, met elke beweging meedoen en er goed uitzien. De ALLISSIA SLIM 2.1 slaat met haar bijzonder slanke snit echt een goed figuur. Dankzij 4-weg stretch blijf je wendbaar en behendig in de sneeuw. Bovendien kun je rekenen op een stevige pasvorm dankzij de elastische, hoog uitgesneden tailleband. Door de combinatie van een ademend mTEX 10.000 membraan, PFC-vrije impregnering en verwarmende mTHERM isolatie zorgt deze broek ervoor dat je perfect bent voorbereid op avonturen op en naast de piste. Voor heren heeft Maier Sports de ANTON 2.1, een comfortabele skibroek met een Regular pasvorm. Dankzij een mTEX 10.000 membraan is de broek water- en winddicht en ademend en mTHERM zorgt voor optimale isolatie. Comfortabel 2-weg stretch zorgt voor dynamische bewegingen. Het boord, de bretels en de onderkant van de broekspijpen zijn individueel aan te passen.

Het begint met een goede basis
Tijdens wintersport draait het allemaal om het dragen van lagen en ook daarvoor ben je bij Maier Sports aan het juiste adres! De DENISE HZ W baselayer is een warme coltrui van comfortabel en zacht fleece. Dankzij de dryprotec technologie is de trui sneldrogend. Model DENISE HZ is voorzien van een NFC tag, zodat de trui na gebruik makkelijk door Maier Sports gerecycled kan worden tot stoffen voor nieuwe kledingstukken. Voor heren heeft Maier Sports model FELIAN, een warme midlayer. Deze trui is voorzien van een halve rits met comfortabele kinbeschermer en is sneldrogend. Daarnaast is deze trui duurzaam geproduceerd, recyclebaar en makkelijk te onderhouden.

Onmisbaar in de winter: een warme jas
Ga je op wintersport, dan kun je niet zonder een heerlijk warme jas. Het warme, gewatteerde jack ORAVICE is perfect voor lange, koude winterdagen. Het ademende mTEX 10.000 membraan maakt het jack water- en winddicht, terwijl de mTHERM technologie voor optimale isolatie zorgt. De mouwen, zoom en capuchon zijn individueel aan te passen en de sneeuwvanger zorgt voor extra bescherming. Voor dames heeft Maier Sports model VIDRA in de collectie. Dit functionele ski jack is ademend en water- en winddicht, perfect voor avonturen in de sneeuw. De mTHERM technologie zorgt voor optimale isolatie. Daarnaast biedt de jas optimale bewegingsvrijheid en is de capuchon afneembaar en individueel aan te passen voor een perfecte pasvorm.

Met Maier Sports ga je komende winter goed voorbereid op pad!