NL FR EN

Nieuwe erkenning als Leerbedrijf voor Logistiek Medewerker

TCK speelt belangrijke rol in praktijkgerichte opleidingen

Met trots kunnen wij melden dat TCK Sports Group ook erkend is als leerbedrijf voor de kwalificatie Logistiek Medewerker! Naast onze bestaande erkenning voor de kwalificatie Grafisch Vormgever, zijn we nu ook officieel gecertificeerd om mbo-studenten te begeleiden in de beroepspraktijk van logistiek.

In ons magazijn hebben we al enkele keren snuffel-stagiairs begeleid. Vanaf september verwelkomen we echter een BBL-(Beroeps Begeleidende Leerweg) leerling die een MBO-opleiding tot Logistiek Medewerker volgt en ervoor heeft gekozen om zijn praktijkervaring bij TCK op te doen. Deze leerling zal een volledig schooljaar lang vier dagen per week als leerling-magazijn medewerker bij ons aan de slag gaan.

Om deze leerlingen en stagiairs optimaal te begeleiden zijn onze twee senior magazijnmedewerkers opgeleid tot buddy. Zij werken niet alleen nieuwe medewerkers in, maar nemen ook de begeleiding van onze leerlingen en stagiairs op zich. Hun ervaring en expertise zijn van onschatbare waarde in het opleiden van de volgende generatie logistieke medewerkers.

Zo hebben wij weer een nieuwe stap gezet in de groei en ontwikkeling van TCK Sports Group en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking met onze nieuwe leerlingen!

Informatie over Vista College BBL opleiding