NL FR EN

Klaar voor buiten met Maier Sports

Alle outdoor highlights voor FW24 op een rij

Buiten in de natuur zijn doet iets met ons. Het avontuur dat we zoeken, de vrijheid die we voelen. Onze bewegingen buiten, bewegen ons ook van binnen. Dit is de gedachte achter de nieuwe outdoor collectie voor FW24 van Maier Sports. Wat je in de herfst ook buiten gaat doen, dankzij de nieuwe outdoorkleding van het Duitse merk staat niks je in de weg. Van vernieuwde versies van de bestsellers NIL en LULAKA tot een uitbreiding van de duurzame LOOP collectie. Hieronder vertellen we je er alles over!

Kou, nattigheid en zelfs sneeuw, de ultieme uitdaging voor elke outdoor fan. Maar, dat is tegelijkertijd juist datgene wat je tijdens tochten het onvergelijkbare gevoel geeft intens te leven. Maier Sports heeft daarvoor de juiste kleding. Lekker warm, water- en winddicht en in stijlvolle nieuwe kleuren. Natuurlijk altijd met de beste pasvorm en met oog voor duurzaamheid.

Voor wandelliefhebbers heeft Maier Sports nieuwe versies van de bestseller broeken NIL en LULAKA ontwikkeld. Het damesmodel LULAKA is de absolute testwinnaar onder de functionele wandelbroeken. Het elastische materiaal is perfect voor lange wandeltochten. Deze broek is daarnaast ademend, waterafstotend en winddicht. De broekspijpen zijn eenvoudig op te rollen en de tailleband met elastische flexzone zorgt voor de beste pasvorm. Het herenmodel NIL biedt dezelfde features.

Onmisbaar in het najaar: een goede jas
De bestverkochte jas van Maier Sports, de METOR REC, heeft voor het nieuwe seizoen een nieuw, duurzamer ontwerp gekregen. Deze lichte wandeljas is gemaakt van 100% gerecycled polyester en is net zo functioneel als de klassieke METOR. Dankzij het mTEX 10.000 membraan is de jas ademend en wind- en waterdicht. De jas heeft ook een PFC-vrije, waterafstotende afwerking, terwijl de mesh voering ervoor zorgt dat de METOR REC fris blijft. De METOR REC heeft een atletische snit en kan eenvoudig worden aangepast aan individuele voorkeuren en wandelplannen, dankzij verstelbare manchetten en een afneembare capuchon. De METOR REC is verkrijgbaar in een heren- en een damesuitvoering.

Laag voor laag
Ben je in de herfst en winter dagenlang onderweg in de frisse buitenlucht? Dan is een functionele hybride jas zoals de LANUS onmisbaar. De wol van de Lavalan-wattering komt rechtstreeks van de Schwäbische Alb. Deze wol wordt versterkt door natuurlijke maïsvezels voor extra stevigheid en ademend vermogen en geeft de hybride jas zo op duurzame wijze zijn isolerende eigenschappen. De voorkant van de jas is ontworpen voor windbescherming, terwijl de achterkant, onder je rugzak, extra ademend blijft. De LANUS is gemaakt van elastisch materiaal en heeft een losse pasvorm, waardoor hij tijdens je sportieve trektochten comfortabel zit en elke beweging meemaakt.

Functionele polo voor in de nazomer
Hopelijk kunnen we ook dit jaar genieten van een Indian Summer, een heerlijke nazomer. Een functionele polo van Maier Sports is dan perfect! Het herenmodel ULRICH en het damesmodel ULRIKE zijn ideaal voor tijdens het wandelen en andere outdooractiviteiten. Dankzij het lichte en luchtige materiaal voelt de polo aangenaam op de huid aan en kun je genieten van een heerlijk draagcomfort. Door de dryprotec technologie is de polo ademend en sneldrogend. De klassieke kraag en de knopen zorgen voor een stijlvolle look. Beide modellen zijn onderdeel van de duurzame LOOP collectie. Dankzij LOOP kan Maier Sports in de toekomst kleding recyclen, zodat ze er weer hoogwaardige stoffen uit kunnen halen.

Met de kleding van Maier Sports ben je helemaal klaar voor het najaar!