NL FR EN

Een broek van Maier Sports past perfect!

Jij bepaalt hoe je je buiten beweegt, Maier Sports heeft de ideale outdoorbroek

Of je nu gaat wandelen, een trekkingtocht gaat maken of op de piste staat, je broek bepaalt hoe vrij je je buiten in de natuur beweegt. Het doel van Maier Sports is dat jij je persoonlijke favoriete outdoorbroek vindt, met de juiste features, in je favoriete stijl en in een maat die je 100 procent past. De outdoorbroeken van het merk bewegen met je mee, zijn ademend, sneldrogend en extreem waterafstotend en zijn onder andere voorzien van verschillende handige ritsvakken. Daarnaast zijn de broeken PFC vrij en krijg je vijf jaar garantie op elke broek. Maar, dat is nog niet alles! Maier Sports biedt haar broeken aan in maar liefst 61 maten en drie pasvormen. Hieronder vertellen we je er alles over!

Outdoor in het bloed en vakkennis uit meer dan 85 jaar ervaring met het maken van kleding: Maier Sports weet precies wat een outdoorbroek perfect maakt. Materialen, details en snit worden bij elk model nauwkeurig op elkaar afgestemd. De technische features worden exact aan de eisen van jouw outdooravontuur aangepast: van robuuste materialen tot de ideale bescherming tegen stormachtige winden en regenbuien. Bij de broeken van Maier Sports staat bewegingsvrijheid altijd centraal. Een ontzettend grote maatboog van 61 verschillende maten, drie pasvormen en veelzijdige stijlen zorgt ervoor dat de broek bij elke beweging perfect zit. En, de broeken worden voortdurend verder ontwikkeld, met innovatieve technologieën, nieuwe ontwerpen en steeds meer focus op duurzaamheid. Het resultaat? Broeken waar Maier Sports trots op is en waarvoor het merk regelmatig in de prijzen valt.

Je bent uniek, niet uniform!
Maier Sports is de specialist op het gebied van pasvorm en dat geldt zeker voor de outdoorbroeken. Het unieke maatsysteem bevat standaardmaten en maten voor lange of juist kleinere mensen. Met 61 maten en drie verschillende pasvormen vind je bij Maier Sports altijd een broek die perfect bij je past. De Slim Fit modellen hebben een sportieve look en sluiten nauw op het lichaam aan. Om optimale bewegingsvrijheid te garanderen, worden de broeken van elastische materialen gemaakt. De Regular Fit modellen vallen los over de dijen, knieën en kuiten en flatteren het lichaam. Hierdoor kan de lucht vrij tussen het lichaam en de stof circuleren. Bij de skibroeken biedt Maier Sports nog een pasvorm aan: Comfort Fit. Deze broeken zijn bij het boord, de benen en de knieën breder gesneden, hebben een losse pasvorm en langere broekspijpen die op de skischoenen rusten.

Ga voor een broek die perfect past, ga voor Maier Sports!