NL FR EN

Onmisbaar tijdens het wandelen? Een drinkfles van SIGG!

Nieuw in de collectie: de Shield Therm ONE

Lekker naar buiten en genieten van de mooie natuur om je heen, iets wat je echt altijd kunt doen. Wandelen is goed voor lichaam en geest, je bent lekker buiten én je hebt niet veel nodig. Hoewel…een wandeling is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers te eten en te drinken voor onderweg. Even een pauze nemen, uitrusten, wat kletsen of juist genieten van de stilte. Met de nieuwe Shield Therm ONE van het Zwitserse SIGG neem je eenvoudig én duurzaam je warme of koude drank mee tijdens een heerlijke wandeling in de buitenlucht.

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk onderwerp, iets waar we als natuurliefhebbers niet omheen kunnen. Wegwerpbekers en plastic flessen zorgen voor ontzettend veel afval, afval dat vaker gedeeltelijk weer in de natuur terechtkomt. De Shield Therm ONE van SIGG is het perfecte alternatief voor wegwerpbekers en -flessen. Deze stevige en duurzame drinkfles kun je keer op keer vullen met je favoriete drank en meenemen tijdens je wandeling. Zo produceer je minder (plastic) afval en kun je onderweg genieten van je koffie- of theemoment, een win-win situatie! Maar, wat maakt van deze drinkfles nog meer een onmisbaar item voor tijdens het wandelen?

De Shield Therm ONE zou wel eens de coolste fles tot nu toe van SIGG kunnen zijn (letterlijk!). Koude dranken blijven namelijk maar liefst 72 uur koud in deze drinkfles! Uiteraard kun je de fles ook vullen met een warme drank. Dankzij de unieke constructie van de dubbele wand blijven warme dranken 10 uur heerlijk warm. De Shield Therm ONE is zelfs geschikt voor koolzuurhoudende dranken. De handige ONE-top kun je met één hand openen en sluiten en biedt ook nog eens een aangename drinkervaring. Ook het gebruikte materiaal is innovatief én duurzaam: de Shield Therm ONE is namelijk gemaakt van 90% gerecycled RVS. Zoals alle flessen van SIGG is ook dit model, dat verkrijgbaar is in diverse moderne kleuren, volledig vrij van BPA en andere schadelijke stoffen en 100% lekvrij. De Shield Therm ONE is verkrijgbaar met een inhoud van 0,5 liter, 0,75 liter en 1 liter.

Neem de Shield Therm ONE van SIGG mee tijdens je volgende wandeling en geniet met een goed gevoel van een welverdiende pauze!