NL FR EN

deuter officieel partner Merrell Skyrunner World Series 2024

Dé partner op het gebied van trailrunning vesten en outdoor rugzakken

Met trots kondigt de Merell Skyrunner World Series haar nieuwe, revolutionaire partner voor trailrunning vesten en outdoor rugzakken aan: deuter, dé pionier op het gebied van rugzakken en slaapzakken. Nadat bleek dat de waarden van deuter en de Merell Skyrunner World Series op één lijn zaten, zijn beide partijen een overeenkomst voor dit jaar aangegaan. deuter zal het Merell Skyrunner World Series team voorzien van het nieuwste trailrunning model, de Traick. Hiermee zal het team dit jaar de hele wereld over reizen. Hieronder vertellen we je alles over dit bijzondere partnerschap.

Deze samenwerking betekent een gedeelde betrokkenheid bij innovatie en duurzaamheid van outdoorproducten. Het Skyman team zal met het nieuwste trailrunning vest van deuter verschillende races afleggen en trainen in diverse landen. Het merk heeft het Traick trailrunning vest in samenwerking met professionele trailrunners ontwikkeld, maar zal komend seizoen het product tijdens de MSWS blijven testen.

De Traick is ontworpen om tijdens het trailrunnen makkelijk toegang te bieden tot alles wat je nodig hebt, zonder je pas te hoeven onderbreken. De Merrell Skyrunner World Series zal aanwezig zijn bij de lancering van het vest en streeft ernaar deuter te ondersteunen bij de verdere ontwikkeling ervan en bij het promoten van de trailrunning rugzakken en vesten onder trailrunners.

Anna Arnert, deuter Global Sports Marketing Manager Alpine, over de samenwerking: ‘De wortels van deuter liggen in de bergsport. We werken al vele jaren samen met atleten en experts om technische rugzakken voor bergsporters te ontwikkelen. Daardoor was het voor ons duidelijk dat we ook innovatieve rugzakken, vesten en heuptassen voor trailrunners zouden kunnen ontwikkelen. Met de nieuwe Traick is de collectie nu zo verfijnd dat we ook aan de behoeften van professionele trailrunners kunnen voldoen. Om dit te bewijzen en om onze producten de geloofwaardigheid en aandacht in een competitieve markt te geven, is het noodzakelijk om een geloofwaardige partner aan onze zijde te hebben. Met MSWS hebben we een internationaal partnerschap op gelijk niveau en toegang tot professionals en experts in de trailrunning wereld. Dit helpt ons om onze producten in de toekomst verder te ontwikkelen en om ons te verbinden met trailrunners over de hele wereld’.

Wat is skyrunning eigenlijk?
Skyrunning is een vorm van trailrunning die zich richt op terreinen met een steile helling en hoogtes die vaak boven de 2.000 meter liggen. Het omvat verschillende disciplines, waaronder verticale kilometer races, sky races en ultra sky marathons, waarbij deelnemers over technisch en bergachtig terrein rennen. Bij skyrunning ligt de nadruk op hoogtemeters en afstand. Bekijk via de link onderaan dit bericht de spectaculaire video van de Merell Skyrunner World Series 2024.

Over de Traick
De nauwsluitende snit en ademende, elastische stof van de Traick zorgen samen voor een compacte pasvorm, zonder wrijving. Dit high-performance hardloopvest is zowel voor dames als voor heren verkrijgbaar in een versie van 5 en 9 liter, met ook nog eens twee maten voor elke variant. De slimme organisatie van de Traick maakt het heel makkelijk om alles wat je nodig hebt tijdens je trailrun te bereiken, zonder je pas te onderbreken. Comfort, compactheid en een minimaal gewicht zijn enkele van de belangrijkste kenmerken die dit trailrunningvest laten aanvoelen als een natuurlijke verlenging van je lichaam. Een PFAS-vrij ClimatePartner en Green Button gecertificeerd bluesign® product dat je in staat stelt om met een groen geweten de flow op de trails te behouden!

Video: Merrell Skyrunner World Series 2024