NL FR EN

Officiële aftrap World Team voor 4Daagse

LOWA ondersteunt het World Team op weg naar het grote avontuur

Woensdagavond 6 maart was werkelijk een avond vol inspiratie! In de showroom van LOWA in het Sports Business Center vond namelijk de officiële aftrap plaats voor het World Team van Mo Hersi dat deel zal nemen aan de komende 4Daagse Nijmegen!

De dappere wandelaars van dit team hebben de vurige wens om de 4daagse te voltooien als vertegenwoordigers van het land waar hun roots liggen en waar ze familiebanden hebben.

Met trots voorziet TCK Sports Group deze fantastische groep van de benodigde uitrusting voor hun avontuur, waaronder uiteraard LOWA wandelschoenen en sokken, een deuter rugzak of heuptas en natuurlijk het officiële 4daagse startbewijs.

Op deze avond waren ook de andere partners en sponsoren van het World Team aanwezig: BBC Cellpack Benelux Electrical Products en VluchtelingenWerk Nederland.

Initiator en teamleider Mo Hersi deelde zijn inspirerende verhaal over hoe hij tot deelname aan en het vormen van dit team kwam. Samen met teamleden Raidridson Macaya en Mounir Aboulasri werden praktische details besproken en werd een planning voor de aanstaande voorbereidingen met het team gepresenteerd.

Na een presentatie van Guido van Vluchtelingenwerk Nederland en een motivatie speech van wandelcoach Mounir Aboulasri groeide het onderlinge 4Daagse gevoel naar grote hoogte.

TCK-ers Jeroen de Wit, Peter Bruinewoud, Michel van den Adel en Jurgen ten Bhomer voorzagen alle deelnemers van passende schoenen en alle benodigdheden die de World Team wandelaars nodig hebben. Hierdoor staat niets het World Team meer in de weg om de volledige 4Daagse van Nijmegen te volbrengen!

Het World Team heeft dit jaar overigens een recordaantal van 50 deelnemers! Stuk voor stuk avonturiers die de uitdaging aangaan en hun grenzen verleggen met LOWA aan hun zijde!

Donaties aan het World Team zijn uiteraard van harte welkom! Meer informatie hierover vind je op hun website, zie de link onderaan dit bericht.

De 4Daagse sponsorloop