NL FR EN

Ons gloednieuwe corporate magazine ligt bij de drukker!

Lees alles over de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie

Binnenkort zal ons splinternieuwe corporate magazine TCK NeXT4 in jullie handen zijn! In dit magazine geven we een update over de laatste ontwikkelingen binnen TCK. De focus ligt op ons meest recente initiatief waar wij enorm trots op zijn: TCK Custom Studio! Lees in het magazine alles over het concept van deze service, hoe het functioneert en welke de voordelen het biedt aan onze klanten!

TCK Custom Studio: Het paradepaardje van TCK voor 2024! Ontdek de voordelen van onze nieuwste service;

TCK Service Online is vernieuwd!: Lees hoe je nóg sneller en efficiënter een service aanvraag kunt indienen;

TCK op de 4daagse Nijmegen: Dit jaar zijn wij met een mooie collectie van Maier Sports én Custom Studio op de Wedren aanwezig;

Ambassadeurs en partnerships: Maak kennis met de ambassadeurs en partners die door (de merken van) TCK worden ondersteund;

Ons MVO beleid: Hoe gaat TCK om met haar verantwoordelijkheden op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid?

Ons merkenportfolio: Ontdek het volledige en actuele assortiment van alle merken die wij verspreiden in de Benelux.

Het TCK NeXT4 magazine wordt ook als een digitale versie beschikbaar gesteld en is binnenkort te downloaden op de website van TCK Sports Group.

Voor diegenen die een gedrukt exemplaar willen ontvangen, zullen onze sales teams deze verspreiden tijdens de komende verkoopgesprekken. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact opnemen met je vertegenwoordiger om een exemplaar te verkrijgen!