NL FR EN

Veelzijdig en waterdicht: de ORTLIEB Duffle RC

De bekende Duffle nu ook met een waterdichte rolsluiting

Als je voor je avonturen graag het extreme opzoekt, heb je een tas met hetzelfde uithoudingsvermogen nodig. De handige en uiterst praktische Duffle is al jaren onderdeel van de ORTLIEB collectie: eerst alleen met een waterdichte TZIP ritssluiting, maar nu ook met de bekende rolsluiting. Voor welke sluiting je ook kiest, een Duffle van ORTLIEB is 100% waterdicht en duurzaam in Duitsland geproduceerd. Hieronder vertellen we je alles over de nieuwe Duffle RC en een handig accessoire: de Cargo Straps.

De Duffle RC is een veelzijdige sport- en reistas, voorzien van een handige rolsluiting. De rolsluiting biedt snelle toegang tot de inhoud van de tas en zorgt voor IP64-bescherming om water en stof buiten te houden. Dankzij het uiterst robuuste materiaal heeft de tas vele toepassingen, variërend van trektochten en boottochten tot sporttas. Voorzien van daisy chains aan de boven- en onderkant is de Duffle RC ook ideaal voor gebruik in de bagageruimte van cargofietsen. Bij gebruik op een cargofiets zorgen de optioneel verkrijgbare Cargo Straps ervoor dat de lading stevig vast blijft zitten, zelfs wanneer je met sportieve ambities in het zadel zit. De twee gevoerde en afneembare schouderbanden maken het ook mogelijk om de Duffle RC als rugzak te gebruiken.

Perfect voor het veilig vervoeren van je uitrusting: Cargo Straps
Met de ORTLIEB Cargo Straps kun je je Duffle moeiteloos bevestigen aan cargo fietsen met een platform of een cargo bagagedrager. De riemen bieden een snelle en variabele instelling van de lengte, zodat je je lading veilig en stevig kunt vastzetten, ongeacht hoe groot of klein deze is. Maar, dat is nog niet alles: de Cargo Straps zijn veelzijdig inzetbaar. Je kunt ze ook zonder tassen gebruiken om grotere voorwerpen met een riemlengte tot 320 centimeter te bevestigen. Dat betekent dat je alles, van een omvangrijke lading tot uitgebreide boodschappen, moeiteloos kunt vastzetten met een maximale belasting van wel 30 kilo.

Op reis, naar het sporten of op de cargofiets in het dagelijks leven, met de Duffle RC van ORTLIEB neem je al je spullen optimaal beschermd mee!