NL FR EN

Succesvolle deelname uvex, ORTLIEB en GONSO aan Velofollies

De ontmoetingsplaats voor liefhebbers van de fietswereld

TCK kijkt met trots terug op een buitengewoon succesvolle deelname aan Velofollies, de grootste fietsbeurs van de Benelux. Dit evenement trok dit jaar maar liefst 40.000 enthousiaste bezoekers aan, waaronder consumenten, de vakhandel en de media.

Op onze stijlvolle stand presenteerden onze topmerken uvex, ORTLIEB en GONSO hun nieuwste collecties en innovaties. De bezoekers werden getrakteerd op een voorproefje van de nieuwste producten, waaronder de gloednieuwe uvex Rise helm, evenals de veelgeprezen ORTLIEB Bikepacking collectie, een perfecte mix van functionaliteit en design voor avontuurlijke fietsers.

Een absoluut hoogtepunt van Velofollies was de bijzondere aanwezigheid van voormalig profwielrenner André Greipel op onze uvex stand. De Duitse wielerlegende deelde zijn enthousiasme voor de sport met bezoekers, ging persoonlijk in gesprek, nam foto's en deelde handtekeningen uit. Dit speciale moment gaf fietsliefhebbers de unieke kans om hun passie te delen met een van de meest gerespecteerde namen in de wielersport.

We willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht en heeft bijgedragen aan het succes van Velofollies!