NL FR EN

Voordelig instapmodel van ORTLIEB

Nieuw van ORTLIEB: de Back-Roller Core

Denk je aan ORTLIEB, dan denk je waarschijnlijk ook aan dé klassieker van het merk: de Back-Roller. Deze fietstas heeft zich al miljoenen keren bewezen, niet alleen tijdens reizen, maar ook in het dagelijks leven. Dit jaar introduceert ORTLIEB de Back-Roller Core: een voordelig instapmodel dat geen concessies doet op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en waterdichtheid. Ook handig: dit nieuwe model wordt per tas verkocht, dus je hoeft niet meteen een set aan te schaffen. Vind je de Back-Roller, de nieuwe naam voor de Back-Roller Classic, nog een stap te ver? Ga dan voor de Back-Roller Core! Hieronder vertellen we je alles over dit nieuwe model.

Ben je op zoek naar een voordelige, waterdichte en duurzame fietstas? Ga dan voor de Back-Roller Core. Dit instapmodel heeft de kwaliteit, duurzaamheid én waterdichtheid die je van ORTLIEB mag verwachten, maar is toch vriendelijk voor je portemonnee. Uiteraard wordt ook de Back-Roller Core in Duitsland geproduceerd, is de exacte Product Carbon Footprint bekend en garandeert de fietstas een lange levensduur.

Deze enkele fietstas heeft een inhoud van 20 liter en kan dankzij het handige Quick-Lock2.1 bevestigingssysteem met zelfsluitende haken snel en eenvoudig aan bijna alle bagagedragers worden gehangen. Het systeem is verstelbaar zonder gereedschap, waarbij de 16 millimeter haken met de bijgeleverde inzetstukken kunnen worden verkleind. Twee grote, heldere reflectoren zorgen voor extra veiligheid in het donker en bij schemering. Dankzij het brede scala aan accessoires, zoals de Pannier Stabilizing Insert of de Commuter Insert, kan de Back-Roller Core worden geüpgraded en individueel worden aangepast.