NL FR EN

Kindvriendelijk, kleurrijk en multifunctioneel

Nieuw van LOWA: de MERGER GTX QC JR

Net zoals volwassenen kunnen ook kinderen multifunctionele schoenen dragen. En, met kleurrijk gemak. De MERGER GTX QC JR, die speciaal is aangepast aan de behoeften van kleine voeten, weegt verrassend weinig voor een quarter-cut model. Deze waterdichte hybride schoen overtuigt des te meer door zijn functionele eigenschappen: optimale demping, robuuste stabiliteit, een perfect voetklimaat en ontzettend veel draagcomfort.

Flexibel, robuust en tot boven de enkel helemaal waterdicht: de nieuwe MERGER GTX QC JR is het schoolvoorbeeld van een kindvriendelijke schoen. Het kwarthoge hybride model combineert met succes twee werelden: een klassieke outdoorschoen voor eindeloos speelplezier in de buitenlucht en een sportieve, moderne vrijetijdsschoen voor elke gelegenheid. Het STABILITY FRAME is bijvoorbeeld hoger dan gebruikelijk en biedt, in combinatie met de kindvriendelijke leest, extra stabiliteit voor kleine voeten. De dubbel aangegoten LOWA® DYNAPU®-tussenzool, een sportief manchet en het bovenwerk van robuust ripstop textiel met een waterdicht GORE-TEX-membraan zorgen voor maximaal draagcomfort. Deze eigenschappen worden aangevuld met elastische veters en een praktische klittenbandsluiting voor makkelijk aan- en uittrekken. Bovendien levert de buitenzool met zijn gripvaste profiel en opvallende stootrand een beslissende bijdrage aan zorgeloos speelplezier.

Licht en flexibel en tegelijk stabiel en robuust, dat moet een multifunctionele kinderschoen zijn. Geen probleem voor de MERGER GTX QC JR, die kleine voeten het hele jaar door betrouwbaar uit weer en wind houdt. Alsof dat nog niet genoeg is, biedt dit hybride model ook veel comfort, een optimaal voetklimaat en een sportief design. Het resultaat is een allround outdoorschoen voor kinderen, die geschikt is voor kleine en grote avonturen.