NL FR EN

Kilometers onderweg met LOWA

Alle weersomstandigheden doorstaan met de LOWA FORTUX GTX (Ws)

Iedereen die ooit een ultraloop of een lange wandeltocht heeft volbracht, weet precies hoe belangrijk het is om ongunstige weersomstandigheden te trotseren. Afhankelijk van het terrein en de route is het niet ongewoon om onderweg alle vier de seizoenen tegen te komen. Om op alle mogelijke omstandigheden voorbereid te zijn, is de nieuwe FORTUX GTX (Ws) voorzien van een waterdicht en ademend GORE-TEX-membraan. Hierdoor zijn je voeten optimaal beschermd tegen regen en kou, maar profiteren ze ook van een hoog draagcomfort op dagen met mooi weer.

Hardlopen of wandelen buiten de gebaande paden, je kunt het elk seizoen doen. Een scheurbestendig bovenwerk met een robuuste PU coating (REPTEX® SPORT) en een waterdicht GORE-TEX membraan zorgen ervoor dat met de FORTUX GTX (Ws) je voeten zelfs tijdens regen, sneeuw en modder warm en droog blijven en kunnen ademen. Op het gebied van het draagcomfort speelt het LOWA® TRAC®-zoolsysteem, dat bestaat uit een bijzonder markante DYNEVA tussenzool met een hoog reboundeffect, een belangrijke rol. In combinatie met de gripvaste en goed geprofileerde rubberen buitenzool in een licht gebogen rockervorm is ook een efficiënt afrolgedrag gegarandeerd. Bovendien is het bovenwerk uit één stuk gemaakt en voorzien van een naadloze tongconstructie en padding over de hele lengte. Overigens ook een troef in dit opzicht: de GORE-TEX INVISIBLE FIT-technologie. Die biedt meer flexibiliteit, comfort en ademend vermogen, in combinatie met de belofte ‘GUARANTEED TO KEEP YOU DRY’. Dit alles wordt aangevuld met een praktische speedlacing om de pasvorm van de schoenen optimaal aan te passen.

Een sportieve schoen voor het trotseren van echt lange afstanden, die ook bij weer en wind een heel goed figuur slaat. De nieuwe FORTUX GTX (Ws) kan deze en nog grotere uitdagingen comfortabel aan. Dankzij het stijlvolle, sportieve ontwerp valt deze schoen nauwelijks op, maar springt hij toch in het oog.