NL FR EN

Wandel de concurrentie eruit met LOWA

Een klassieker nóg beter gemaakt: de RENEGADE EVO GTX MID (Ws)

Niet iedere wandelschoen kan een klassieker worden. Maar, dit is een van de meest geliefde modellen van LOWA: de RENEGADE. Om wat al goed was nog beter te maken, is de RENEGADE EVO GTX MID (Ws) aangevuld met een paar kleine maar fijne details, zowel functioneel als optisch. Nog beter dan ooit tevoren houden deze multifunctionele schoenen rekening met alle aspecten rond een perfecte pasvorm, voldoende ruimte voor de tenen en een stijlvol uiterlijk. Zonder daarbij ook maar iets te beknibbelen op functionaliteit.

Al tientallen jaren staat de RENEGADE voor dat ene kenmerk: de perfecte pasvorm. Om dat aspect nog verder uit te bouwen is de nieuwe RENEGADE EVO GTX MID uitgebreid met een paar specifieke details. Zo is bijvoorbeeld bij de schacht gelet op extra comfort: de binnenkant van de voorvoet is helemaal uit één stuk gemaakt. Doordat er geen overlappende leerdelen zijn, kan het daar gebruikte nubuckleer zich flexibel aanpassen aan de individuele vorm van de voet. Zo wordt wrijving voorkomen en wordt het gewricht van de grote teen ontzien. Daar draagt ook de tweezone-vetersluiting aan bij, die dankzij nieuw vormgegeven klemhaken nog eenvoudiger kan worden aangepast aan individuele behoeften.

De waterdichte en ademende GORE-TEX voering zorgt voor nog meer comfort. Bovendien heeft de nieuwe RENEGADE EVO een nieuw ontworpen zool. De direct aangegoten tussenzool bestaat uit twee dempende delen. Het eerste deel bestaat uit LOWA® DYNAPU® en het tweede deel is een vaster deel, dat samen met het CROSS OVER FRAME voor een optimale ondersteuning zorgt. De nieuwe VIBRAM RENE TRAC® zool zorgt voor een goede grip.

Het is waarschijnlijk een van de grootste uitdagingen van allemaal om iets dat al vanaf het begin vele wandel- en bergsporters volledig heeft overtuigd, nog beter te maken. Maar, met de nieuwe RENEGADE EVO GTX MID (Ws) is een toch al goed doordacht totaalconcept rondom geperfectioneerd.