NL FR EN

Sportieve versie van een klassieke wandelschoen

Nieuw TREKKING model van LOWA: de RANDIR GTX MID (Ws)

De natuur te voet ontdekken is al lang niet meer alleen een grote passie van oudere wandelaars. Integendeel, bergwandelen is al geruime tijd een van de populairste trendsporten. Geen wonder, als je kijkt naar het onconventionele design van sportieve modellen als de nieuwe RANDIR GTX MID (Ws) van LOWA. Deze nieuwkomer is een moderne herinterpretatie van een klassieke trekkingschoen, die met een dempende LOWA® DYNAPU®+ tussenzool en een sportief design ook bij de jongere generatie in de smaak valt.

Lichtgewicht en met een zo sportief mogelijk design: wat klinkt als een droom wordt eindelijk de norm van moderne trekkingschoenen. Sportieve lijnen, kleurrijke stikselelementen aan de zijkant en een volledig nieuw design maken van de RANDIR GTX MID de voorloper van een volledig nieuwe generatie lichtgewicht, herzoolbare wandelschoenen. Dat blijkt uit het bovenwerk van splitleer en textiel. Het erin verwerkte GORE-TEX membraan houdt de voeten droog en zorgt, dankzij het ademend vermogen, voor een aangenaam binnenklimaat in de schoen. In combinatie met de ver naar voren getrokken, tweezone-vetersluiting, inclusief klemhaken en X-LACING Light, ontbreekt het nooit aan draagcomfort.

Terwijl de stevige LOWA®DYNAPU®+ tussenzool voor optimale demping en een harmonieus afrolgedrag zorgt, verzekert de VIBRAM CORNERSTONE buitenzool met een opvallende hielrand uitstekende grip op elk terrein. Robuust PU-folie op de hiel en de teen rondt het totaalconcept af.

Zelfs als de schoenmaker bij zijn leest blijft, kan hij met een modern design en technologische vernieuwingen iets geheel nieuws creëren. De RANDIR GTX MID (Ws) bewijst hoe succesvol zo‘n herinterpretatie van een aloude schoenmakerstraditie kan zijn. Een klassieke trekkingschoen in een ultramodern jasje, die even overtuigend is voor veeleisende als voor ontspannen wandeltochten.