NL FR EN

Razendsnel met de Veloce van Dalbello

Unieke combinatie van prestatie, pasvorm en comfort

De Veloce collectie van Dalbello is ontwikkeld voor skiërs met een gemiddelde voetbreedte, die een sportieve dag op de piste willen combineren met Italiaanse stijl. De combinatie van de traditionele overlapconstructie met vier buckles en nieuwe materialen en technologieën garandeert een perfecte pasvorm, optimale ondersteuning en een uitstekend comfort bij elke bocht. Of je nu over perfect geprepareerde pistes carved of verse poedersneeuw opzoekt. Hieronder vertellen we je meer over de Veloce skischoenen van Dalbello.

De Veloce modellen van Dalbello zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en bieden daardoor een unieke combinatie van hoge prestaties, een perfecte pasvorm en een ongeëvenaard comfort.

Alle Veloce modellen hebben een klassieke overlapconstructie en een 100 millimeter leest, zowel voor heren als dames. Harder kunststof aan de onderkant van de shell zorgt voor een betere krachtoverdracht en GripWalk zorgt ervoor dat je makkelijker met je skischoenen aan kunt lopen, zonder de skiprestaties te beïnvloeden.

AUTOFIT voor een optimale pasvorm
De Veloce 130 GW, 120 GW, 105 W GW en 95 W GW zijn ook nog voorzien van de nieuwe AUTOFIT technologie van Dalbello. De tong is voorzien van een speciaal memory foam, dat zich naar de vorm van het scheenbeen van de drager vormt. Het foam beschermt het scheenbeen door de druk te verminderen, wat de tong perfect passend en comfortabel maakt. De drie high-end modellen uit de Veloce collectie vallen ook op door hun IF PRO liner, voorzien van thermisch gelaste naden voor een verbeterde isolatie, zelfs op de koudste dagen.

Contour 4 wordt Contour 5
Voor de Veloce collectie heeft Dalbello de bewezen Contour 4 technologie verfijnd, om de pasvorm en het comfort naar een nieuw niveau te tillen. Het resultaat? Contour 5. De binnenzijden van de shell en de liner zijn op vijf verschillende punten voorgevormd, om zo overeen te komen met de anatomische contouren van de voet. In de shell is op vier kritieke punten net wat extra ruimte gemaakt: aan de binnen- en buitenkant van de voorvoet, op de wreef en aan de buitenkant van de enkel. Het voorgevormde enkelgedeelte in de liner maakt Contour 5 compleet. De Contour 5 technologie benadrukt voor het eerst ook de extra ruimte met een 3D structuur aan de buitenkant van de shell. De speciale behandeling van het oppervlak geeft duidelijk aan op welke punten de schoen minder weerstand heeft en verder aangepast kan worden. Hierdoor kunnen bootfitters met een minimale inspanning toch individuele aanpassingen maken.

Met de Veloce van Dalbello geniet je optimaal van een perfecte dag in de sneeuw!