NL FR EN

Primeur! Presentatie TCK Custom Studio tijdens Brand Event!

Ontdek de mogelijkheden van onze unieke in-house personalisatieservice

Tijdens het aankomende Brand Event op maandag 11 december in het Sports Business Center in Leusden introduceren wij onze gloednieuwe in-house service: TCK Custom Studio! Deze extra service, die wij aanbieden aan onze retailers, stelt ons in staat om zowel onze eigen producten als producten die door onze retailers zelf worden aangeleverd te personaliseren.

Waarom TCK Custom Studio?
TCK Custom Studio voorziet in de behoefte van onze retailers om de producten die zij bij ons inkopen te personaliseren. Deze vraag is doorgaans te groot voor individuele retailers om zelf uit te voeren en te klein om over te laten aan de leveranciers van de producten. Onze studio biedt een effici├źntere, snellere en goedkopere manier om de personalisatie van onze producten te realiseren.

Wat biedt TCK Custom Studio?
Onze studio biedt een breed scala aan personalisatiemogelijkheden. Denk hierbij niet alleen aan het bedrukken van textiel, maar ook aan het graveren van het leer van LOWA schoenen en wandel- en skistokken.

Bezoek onze showroom tijdens het Brand Event!
Wij nodigen je van harte uit om tijdens het Brand Event langs te komen bij onze TCK Sports Group showroom (J01). Onze machines staan weliswaar in onze studio in Kerkrade, maar ons team staat klaar om een interactieve presentatie te geven over de machines waarover wij beschikken, waaronder een lasermachine, een transfermachine en een drukpers. Je kunt voorbeelden bekijken van onder andere bedrukte kleding, een bedrukte sporttas, een gegraveerde Sigg drinkfles en zelfs gegraveerde skistokken.

Mis het niet!
Laat je persoonlijk informeren over de gevarieerde mogelijkheden van TCK Custom Studio en hoe onze service jouw winkelassortiment kan verrijken met unieke, gepersonaliseerde items.