ORTLIEB Quick Rack ‘Accessory of the Year’!

Winnaar bij de 2023 Bikepacking Awards van bikepacking.com

In de Bikepacking Awards 2023 komen producten naar voren die de redactie van bikepacking.com het afgelopen jaar het meest hebben verbaasd. Van fietsen tot accessoires, ze hebben een groot aantal producten beoordeeld, zowel van grote als kleine merken. Met trots kunnen wij melden dat de innovatieve Quick Rack van ORTLIEB de award voor ‘Accessory of the Year’ heeft gewonnen! Hieronder vertellen we je er alles over.

De categorie ‘Accessory of the Year’ is in het leven geroepen voor producten die niet echt passen in de categorie van bikepacking tassen, maar die wel gemaakt zijn voor bikepacking en het vervoeren van spullen. Bikepacking.com over de ORTLIEB Quick Rack: ‘Tot onze verrassing was de ORTLIEB Quick Rack dit jaar een gamechanger voor degenen onder ons die graag setups wisselen tussen meerdere fietsen. Het met een hendel te bedienen pensysteem in combinatie met een snel los te maken zadelpenriem maakt het monteren en demonteren supersnel en eenvoudig. Het is een uitstekende oplossing voor het verplaatsen van fiets naar fiets en het gebruik van kleine fietstassen of als een bagagedrager voor overnachtingen, weekendtrips en woon-werkverkeer’.

Over de ORTLIEB Quick Rack
Met de Quick Rack van ORTLIEB verander je in een mum van tijd je lichte fiets voor sportieve tochten in een stadsfiets voor woon-werkverkeer en tripjes door de stad. Het praktische bagagerek kan in slechts 15 seconden worden gemonteerd en in slechts 5 seconden weer worden gedemonteerd. De constructie met een buisdiameter van 10 millimeter kan een belasting tot 20 kilogram dragen. Natuurlijk is de Quick Rack geschikt voor alle montagesystemen van ORTLIEB, dus je kunt hem combineren met elke ORTLIEB tas. Met twee hangende niveaus en een platform kunnen zijvakken en een mand ook tegelijkertijd worden gebruikt en bevestigd. De optionele spatborden zorgen ervoor dat je ook bij slecht weer droog en schoon blijft.

Via de links onderaan dit bericht kun je een uitgebreide review van bikepacking.com over de Quick Rack lezen én bekijken.

Review bikepacking.com ORTLIEB Quick Rack