NL FR EN

Nordica scoort in nationale skitest van de NSkiV

Steadfast 80 prijs-kwaliteit winnaar!

Of je nu met vrienden op geprepareerde pistes aan het skiën bent, door de bomen en bulten gaat of op zoek bent naar zachte poedersneeuw, de Steadfast 80 van Nordica omarmt de hele berg. Deze speelse en veelzijdige ski heeft een volledige houten kern, wat zorgt voor een soepele rit die je zelfvertrouwen vergroot en je prestaties naar een hoger niveau tilt. In de nationale skitest van de Nederlandse Ski Vereniging is de Steadfast 80 uitgebreid getest en uitgeroepen tot prijs-kwaliteit winnaar! Hieronder vertellen we je meer over deze ski én over de conclusies van het testteam.

Dankzij een all-mountain vorm en een mix van rocker en camber, maakt de Steadfast 80 het draaien bijzonder makkelijk en blinkt hij ook uit in het maken van meer ontspannen bochten.

Eindconclusie Nordica Steadfast 80
Op wintersport.nl kun je alle resultaten van de nationale skitest lezen, een test waarin de Steadfast 80 van Nordica is uitgeroepen tot winnaar op het gebied van prijs-kwaliteit. ‘De Steadfast 80 is een Opel Corsa met 100 pk’, zegt Dean. Hij is vrij stabiel en de demping is heel goed. De grip is ook dik in orde en hij carvet lekker. ‘Slippend stuurt hij ook heel easy en hij is goed in zachte sneeuw’, vertelt Richard, die hem ‘zelfs wel een soort surfy-gevoel’ vindt geven. Hij heeft duidelijk meer zin in lange dan in korte bochten en heeft een duidelijke bandbreedte van snelheden waarop hij lekker gaat: snel, maar geen topsnelheid en ook niet heel traag. Echt een goede ski voor gevorderde en vergevorderde skiërs, ook als je techniek (nog) niet helemaal zuiver is’, aldus het oordeel van het testteam. Via de link onderaan dit bericht kun je ook de video van de review bekijken.

Verken alles wat de berg te bieden heeft met de Steadfast 80 van Nordica!

Video: review Nordica Steadfast 80