NL FR EN

Succesvolle Zevenheuvelenhike- en trail voor LOWA

Nieuwe ATR segment op de kaart gezet

Op 23 september vond de tweede editie van de Zevenheuvelentrail plaats: de eerste editie met ATR by LOWA als hoofdsponsor van een van de grootste trailrunevents van de Benelux. De dag erna werd de Zevenheuvelenhike gehouden, een stevige wandeltocht over hetzelfde parcours als de trail. Leuk om te weten: tijdens de trailrun vond ook het NK Trailrunning plaats! Ruim 6.000 deelnemers trokken over de uitdagende paden in de bossen rondom Nijmegen. Met verschillende afstanden bood de Zevenheuvelentrail voor ieder wat wils.

Nieuwe hoofdsponsonsor Zevenheuvelenhike en -trail: ATR by LOWA
ATR by LOWA past perfect bij de sportieve uitdagingen van dit mooie evenement. ATR combineert de jarenlange ervaring in het ontwerpen van gripvaste buitenzolen, perfecte afroleigenschappen en het best mogelijke comfort met een nieuw toepassingsgebied. Of je nu op uitdagende paden, een zachte ondergrond of harde bospaden loopt, met de ATR by LOWA schoenen ben je altijd verzekerd van optimaal comfort.

NK Trailrunning
Tijdens de Zevenheuvelentrail vond ook het NK Trailrunning plaats. Op het NK Korte Trail (28 km) gingen Laura Prins en Robert Ton er met de overwinning vandoor. Het NK Lange Trail, waarbij maar liefst 56 kilometer gerend werd, werd gewonnen door Renee Cardinaals en Thijmen van der Loop. Met een tijd van 4:55.47 en 4:05.19 wonnen beide lopers met een ruime voorsprong.

Op de Facebook pagina van de Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike kun je diverse sfeerfoto’s en een aftermovie van dit sportieve evenement vinden. Je vindt de link onderaan dit bericht.

Tot volgend jaar op de trails!

Facebook pagina Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike