TCK breidt distributieportfolio uit met uvex bike

Al meer dan 20 jaar partners voor wintersport en nu ook voor de fietsbranche

Al meer dan 20 jaar zijn wij distributeur van uvex wintersport en nu kunnen we met trots melden dat wij met onmiddellijk ingang ook de distributie voor uvex bike gaan verzorgen. uvex bike is een mooie en logische aanvulling op ons merkportfolio in het fietssegment, dat tevens de merken ORTLIEB en GONSO omvat. Wij verwelkomen ook de beslissing van Uvex om het merk selectief in de markt te positioneren. Dat is ook essentieel voor onze dealers. Het zorgt immers voor een gelijk speelveld, waarin elke geselecteerde dealer in staat wordt gesteld zijn specifieke toegevoegde waarde optimaal te verzilveren richting de consument. Zowel in de bike- als de wintersportmarkt is dit uniek!

Met ingang van dit jaar is uvex weer actief in de wereld van het wielrennen door de sponsoring van het Intermarche-Circus-Wanty Pro Tour Team. Wij hebben zin om met uvex bike aan de slag te gaan en onze distributie in de fietsbranche verder uit te breiden en kijken uit naar een succesvolle en inspirerende samenwerking!

Heb je als dealer zijnde vragen over TCK Sports Group als bedrijf of over andere zaken rondom de distributie van uvex bike producten? Contacteer dan je account manager!