NL FR EN

TCK Academy Winter 2023

Een succesvol opleidingsevenement voor wintersportexpertise

Op 2 en 9 oktober vond de TCK Academy Winter 2023 plaats in de TCK showrooms in Leusden en Willebroek. Dit opleidingsevenement, gericht op het versterken van de kennis en vaardigheden van retail medewerkers op de wintersportafdeling, bleek een groot succes.

Gedurende deze opleidingsdagen hebben onze sales managers de deelnemers voorzien van praktische kennis aan de hand van realistische winkelsimulaties. Het voornaamste doel was om de verkoopvaardigheden te bevorderen en diepgaande inzichten te bieden met betrekking tot wintersportartikelen in het assortiment van de winkel. Deze praktische benadering wordt verder geoptimaliseerd door het nieuwe online leerplatform van TCK Academy.

Voor de lunch werden de deelnemers getrakteerd op een uitstekende Italiaanse catering. En als aandenken ontvingen zij een prachtig gegraveerd wandplaatje als bewijs van hun deelname aan de TCK Academy Winter. Later ontvangen zij tevens een certificaat en een getuigschrift.

TCK kijkt met trots terug op de geslaagde TCK Academy Winter 2023 en zet zich in voor verdere groei en professionalisering van retail medewerkers door middel van dergelijke opleidingsinitiatieven.