Sidas Bootfitting opleidingsdagen een groot succes

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de komende opleidingsdagen

Met veel enthousiasme blikken we terug op de geslaagde Sidas Bootfitting Opleidingsdagen op Red en Black niveau, die eind september plaatsvonden in de showrooms van TCK Sports Group. Deze opleidingsdagen stonden in het teken van bijscholing voor ervaren specialisten, die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen.

We hadden het genoegen om Magnus Wörnert, een vooraanstaande Zweedse bootfitting specialist van Alpingaraget in Stockholm, te verwelkomen. Zijn expertise en begeleiding waren van onschatbare waarde, en de deelnemers kregen specifieke training in het aspect 'advies en verkoop'. Hierbij werd niet alleen de juiste vraagstelling aangeleerd, maar leerden de cursisten ook hoe ze de verkregen antwoorden, gecombineerd met een nauwkeurige voetanalyse, kunnen vertalen naar concrete skischoenmodellen.

We willen de deelnemers hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en inzet die hebben bijgedragen aan het succes van de Sidas Academy!

In oktober en november zullen we nog een aantal opleidingsdagen organiseren op Orange en Red level. Een uitgelezen kans om de kennis en expertise van verkoopmedewerkers op de winkelvloer verder te verdiepen.

Hieronder staat een overzicht van de datums, niveaus en locaties:

30 oktober: cursus Orange level, Nederlandstalig, locatie: Leusden
13 november: cursus Orange level, Nederlandstalig, locatie: Willebroek
14 november: cursus Orange level, Franstalig, locatie: Willebroek
20 november: cursus Orange level, Franstalig, locatie: Willebroek
27 november: cursus Red level, Nederlandstalig, locatie: Willebroek
28 november: cursus Red level, Franstalig, locatie: Willebroek

Als wintersportspecialist kun je deze kans benutten door je verkoopmedewerkers op te geven via het online inschrijfformulier dat je vindt via onderstaande link. Wacht echter niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt en worden op volgorde van aanmelding toegewezen!

Aanmeldformulier Sidas Academy