arena voor het goede doel

Unieke Breast Cancer Awareness Collection en samenwerking met Keep A Breast

Wist je dat in Nederland 1 op de 7 vrouwen borstkanker krijgt? Oktober is borstkankermaand, een maand waarin extra aandacht aan deze ziekte wordt gegeven. Verschillende merken en organisaties dragen tijdens deze maand hun steentje bij, zo ook het Italiaanse arena. Om de boodschap in de krachtigste manier over te brengen en het bewustzijn te vergroten, lanceert arena de Breast Cancer Awareness Collection 2023. Daarnaast is het merk een samenwerking aangegaan met de non-profit organisatie Keep A Breast. Hieronder vertellen we je alles over deze unieke collectie en samenwerking.

De arena Breast Cancer Awareness Collection 2023 bestaat uit diverse producten in de kenmerkende kleur roze, waaronder een badmuts en badpak. arena doneert maar liefst 50% van de opbrengst van deze producten aan Keep A Breast. Deze non-profit organisatie heeft als missie het wereldwijd verminderen van het risico op borstkanker en de impact ervan door middel van kunst, educatie, preventie en actie.

Functionaliteit en een hoge kwaliteit voor het goede doel
De 100% silicone en PVC-vrije Breast Cancer badmuts heeft een klassieke pasvorm. Het zachte en elastische siliconen materiaal garandeert een uitstekend draagcomfort, perfect voor je dagelijkse zwem training.

Het extreem duurzame en chloorbestendige Breast Cancer Challenge Back badpak is ideaal voor wedstrijdzwemmers en recreatieve zwemmers die regelmatig in het water liggen. De open rug en dunne straps zorgen voor maximale bewegingsvrijheid, een uitstekend gevoel in het water en een aangename pasvorm. Het chloorbestendige MaxLife Eco is voor meer dan 50% geproduceerd uit gerecycled materiaal, biedt UV 50+ bescherming en is extreem sneldrogend en duurzaam.

Laten we samen een steentje bijdragen aan het bevorderen van de educatie en het vergroten van het bewustzijn van borstkanker.