NL FR EN

Comfortabel trailrunnen met deuter

Nieuw in de collectie: het Traick trailrunningvest

Met een nauwsluitende pasvorm, ademende materialen, een eindeloos aantal opbergvakken en slimme aanpassingsmogelijkheden staat deuter met het nieuwe Traick trailrunningvest vooraan in het veld. Het vest overtreft ook nog eens veel van z’n concurrenten door de efficiënte wijze waarop de Traick wordt geproduceerd. Dit high-performance hardloopvest is zowel voor dames als voor heren verkrijgbaar in een versie van 5 of 9 liter en is daardoor geschikt voor elke trailrunner, ongeacht de afstand die gerend wordt.

Als het aankomt op rugzakken voor trailrunning, zijn een compacte, aansluitende pasvorm en slimme opbergmogelijkheden onmisbaar. Het laatste wat je kunt gebruiken, is een rugzak die over je rug stuitert tijdens het hardlopen. Het is niet alleen afleidend, maar het kan ook de coördinatie verstoren of zelfs leiden tot een val.

Perfect af te stellen
De combinatie van een aansluitende pasvorm en ademende, soepele en elastische materialen zorgt ervoor dat tas perfect aansluit aan het bovenlichaam. Een sluitsysteem met een elastisch koord op de borst zorgt ervoor dat je de pasvorm volledig aan je lichaam aan kunt passen, zonder de ademhaling te belemmeren. Maar, dat is nog niet alles! Om ervoor te zorgen dat de Traick een perfecte pasvorm voor alle hardlopers biedt, zijn beide varianten in twee maten verkrijgbaar, zowel voor dames als voor heren. Voor dames is de Traick verkrijgbaar in maat S en M, voor heren is dit M en L. Voor extra compressie als de rugzak zwaar beladen is kunnen modulaire elastische koorden aan de zijkant geplaatst worden. Hierdoor sluit de rugzak nog beter op het lichaam aan. De Traick voelt simpelweg aan als een natuurlijke verlenging van je lichaam. Dankzij het extreem lage gewicht van het vest, voel je onderweg alleen de trails onder je voeten en de wind in je gezicht.

Snelle toegang tot je spullen
De slimme indeling van het Traick trailrunningvest is uitgebreid getest door professionele trailrunners. Uit de testen is gebleken dat je makkelijk bij je spullen kunt die je tijdens een middellange tot lange trailrun nodig hebt, zonder te hoeven stoppen met rennen. Twee vakken voor een drinkfles, twee ritsvakken voor snacks en andere kleine items en twee vakken voor een smartphone en gels op de schouderbanden houden al je spullen overzichtelijk bij de hand. Een opbergvak op de rug is ideaal voor het opbergen van een licht jack of stokken. De Traick biedt ook andere mogelijkheden om je stokken binnen handbereik te houden. Het hoofdvak heeft ruimte voor een reserveshirt, een regenjasje, handschoenen en een waterzak tot twee liter.

Verantwoordelijk onderweg in de natuur
De deuter Traick is hét bewijs dat performance en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Deze tas is klimaatneutraal, PFAS vrij en voldoet, als een bluesign® product, ook aan de strenge Green Button eisen.

Met de Traick van deuter kun je met een goed geweten losgaan op de trails!