NL FR EN

Haal het beste uit je dagtocht met deuter!

AC Lite: lichtgewicht, functioneel en veelzijdig

Deze tijd van het jaar is perfect om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur om je heen. De nieuwste versie van de populaire AC Lite van deuter is verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende varianten: van een toploader met een ruim dekselvak tot een frontloader met een lange rits. Of je nu een dag erop uitgaat met de hele familie of een uitdagendere tocht door de bergen gaat maken, de lichtgewicht AC Lite is onmisbaar tijdens al je outdooravonturen!

De zon schijnt en je gaat de bergen in of maakt een wandeltocht door de bossen. Alsof je je beste vriend(in) bij je hebt, is het meenemen van de AC Lite jouw garantie dat vandaag een goede dag zal zijn. Met een zorgvuldige balans tussen gewicht en comfort en met slimme functionele details, is deze rugzak ideaal voor dagtochten. Het Aircomfort rugsysteem zorgt voor effectieve ventilatie en heeft bewezen de transpiratie te verminderen. Dit vermindert weer de belasting op het circulatiesysteem én bespaart energie. Een duurzaam en elastisch verenstaal frame zorgt voor stabiliteit en flexibiliteit, zodat je rug zelfs op lange dagen ontspannen kan blijven. Dankzij de ergonomische constructie en zorgvuldig geselecteerde materialen biedt de AC Lite ook een uitstekend comfort.

Snel en makkelijk bij je spullen
De frontloader modellen (15 SL, 17, 21 SL, 23 en 25 EL) zijn voorzien van een stevige ritssluiting over de gehele lengte van de rugzak, waardoor je makkelijk bij je spullen in het hoofdvak kunt. Deze modellen zijn ideaal voor de spontane momenten waarop je je eten, kaarten of camera nodig hebt. Ook handig: de ritssluiting kan door middel van een slotje (niet meegeleverd) beveiligd worden, wat voor extra beveiliging tegen ongewenste toegang tot je spullen zorgt. De AC Lite 14 SL, 16, 22 SL, 24, 28 SL, 30 en 32 EL hebben een klassiek toploader design, waarbij je door de grote opening makkelijk bij je spullen in het hoofdvak kunt. Afhankelijk van de maat biedt de AC Lite ruimte voor een hydratatiesysteem van twee of drie liter.

Ontzettend veelzijdig
De AC Lite rugzakken van deuter hebben veel opbergruimte en zijn ontzettend veelzijdig. De toploader modellen hebben een handig dekselvak, waarin je kleinere items kunt opbergen. Daarnaast hebben de rugzakken bevestigingsmogelijkheden voor wandelstokken, een opbergmogelijkheid voor een bril en bevestigingslussen voor een jas of andere spullen. Een regenhoes, die supersnel te gebruiken en afneembaar is, beschermt je spullen als je onverwacht in een regenbui terechtkomt. Een handige helmhouder is als accessoire verkrijgbaar.

deuter geeft om de planeet
Duurzaamheid staat bovenaan bij de nieuwe AC Lite collectie. Als bluesign® producten, is de body van deze rugzakken gemaakt van gerecycled materiaal. Ook is de gehele collectie klimaatneutraal, PFAS vrij én voldoet deze aan de strenge Green Button criteria.

Met de nieuwe AC Lite van deuter ga je comfortabel en met een goed gevoel op pad!