NL FR EN

ATR by LOWA nieuwe hoofdsponsor Zevenheuvelenhike en -trail

Gloednieuw segment neemt je mee naar de trails

ATR by LOWA neemt je mee naar de trails! Met ingang van dit jaar is ATR by LOWA namelijk hoofdsponsor van de Zevenheuvelenhike en -trail! Na een succesvolle eerste editie wordt op 23 september de tweede editie van de Zevenheuvelentrail gehouden. De dag erna wordt de Zevenheuvelenhike gehouden, een stevige wandeltocht over hetzelfde parcours als de trail. ATR by LOWA past perfect bij deze sportieve uitdagingen. Het merk LOWA maakt al 100 jaar kwalitatief hoogwaardige outdoorschoenen met de hoogste kwaliteit, de beste pasvorm en een ongeëvenaard comfort. Nu heeft het merk de volgende stap gezet en een gloednieuw segment aan haar collectie toegevoegd: ALL TERRAIN RUNNING (ATR). ATR combineert de jarenlange ervaring in het ontwerpen van gripvaste buitenzolen, perfecte afroleigenschappen en het best mogelijke comfort met een nieuw toepassingsgebied. Of je nu op uitdagende paden, een zachte ondergrond of harde bospaden loopt, met de ATR by LOWA schoenen ben je altijd verzekerd van optimaal comfort! Hieronder vertellen we je alles over de nieuwe modellen.

AMPLUX, de perfecte keuze voor topprestaties
Bij geen andere sporten krijg je met zoveel verschillende terreinen te maken als bij trailrunning en sportieve, offroad wandelingen. Uitdagende paden, zachte grond onder bomen, gras met dauw en harde bospaden, de AMPLUX (Ws) van LOWA kan alles aan. Met een gewicht van slechts 310 gram en een slimme zoolconstructie met een 6 millimeter drop, zorgt dit sportieve model langdurig voor maximaal comfort. De combinatie van het materiaal van de upper en REPTEX SPORT PU verstevigingen maak de AMPLUX ook nog eens ontzettend duurzaam.

FORTUX, optimaal comfort voor ambitieuzen trailrunners en langeafstandswandelaars
Vooral tijdens een ultra trail of een offroad langeafstandswandeling is het lichaam blij met elk beetje comfort en laat de FORTUX (Ws) van LOWA daar nou net veel van bieden. Dankzij de demping, het extra volume in de voorvoet en het hoge draagcomfort is dit model echt voorbestemd voor lange tochten. De licht gebogen rockerconstructie van de zool staat garant voor het beste comfort, juist als de kilometers gaan tellen. De schacht is uit één stuk materiaal gemaakt en heeft geen onnodige naden, waardoor drukpunten worden voorkomen. De combinatie van het materiaal van het bovenwerk en REPTEX SPORT maakt de FORTUX (Ws) ontzettend duurzaam.

Wil je meer informatie over de Zevenheuvelenhike en -trail of wil je je aanmelden? De link naar de website kun je onderaan dit bericht vinden.

We zien je op de trails!

Website Zevenheuvelentrail